Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP SANCAKTEPE’DEN SAMANDIRA MEYDAN’DA SEVGİ SOFRASI İFTARI..

CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı’nın,

CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı’nın, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla Samandıra Meydanı’nda ‘Sevgi Sofrası’ adıyla düzenlediği iftar daveti binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturdu.

CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı, geleneksel hale getirdiği Ramazan iftar davetini bu yıl da Samandıra meydanda yoğun katılımla gerçekleştirdi. Maltepe Belediyesi’nin katkılarıyla kurulan ‘Sevgi Sofrası’ iftarına; CHP Genel Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Milletvekili Gürsel Tekin, İl Başkanı Cemal Canpolat, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, belediye meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar davetinin evsahibi CHP İlçe Başkanı Alper Yeğin, yaptığı selamlama konuşmasında Ramazan ayının dostluk ve dayanışma ayı olduğuna işaret ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’ndan bir süre önce alana gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Ali Duman ile birlikte gezdiği sofralarda vatandaşın yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualar eşliğinde oruçların açıldığı Samandıra Meydanı’nda binlerce Sancaktepeli hep birlikte Ramazan ayının coşkusunu paylaştı.

İftar öncesi vatandaşlara seslenen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Sizlerle beraber olmaktan aynı sofrayı paylaşmaktan onur ve gurur duyuyorum. Hepimiz Anadolu’dan kopup İstanbul’a geldik. İstanbul’u yurt edindik. Çocuklarımız anne babalarımız burada. Ve biz hep birlikte bu ülkede huzur içinde yaşamak istiyoruz. Biz bu ülkede hep birlikte kardeşçe yaşamak istiyoruz. Biz bu ülkede bayrağımızın altında onurumuz ve gururumuzla yaşamak istiyoruz. Biz bu ülkede huzur barış ve kardeşlik istiyoruz. İnşallah bu Ramazan barışa huzura vesile olur ve daimi olur” dedi.

Reklamı Geç