Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ’NE GİRDİ..

Murat Kantekin başkanlığındaki CHP

Murat Kantekin başkanlığındaki CHP Sultanbeyli Örgütü, Ak Parti’den istifa edip CHP saflarına katılan Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ayhan Koç’la belediye meclisine girdi.

Ak Parti’nin İstanbul’daki kalesi olarak bilinen Sultanbeyli’de şok bir istifa yaşandı ve bir süre önce Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Dr. Ayhan Koç, CHP’ye üye oldu. Bir süredir Meclis Üyesi olarak görev yapan Dr. Koç’un partiye katılımı bizzat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapıldı. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın % 68 oy aldığı Sultanbeyli’de CHP ise % 7 oy almıştı. 37 sandalyeli Sultanbeyli Belediye Meclisi’nde 36 Ak Parti’li, 1 SP’li meclis üyesi bulunuyordu. Dr. Ayhan Koç’un CHP’ye katılımıyla CHP ilk meclis üyesine de sahip oldu.

20 yıldır Sultanbeyli’de doktor olarak görev yapan Ayhan Koç’un partilerine katılımının önemli olduğunu belirten CHP İlçe Başkanı Murat Kantekin, “Ayhan bey doktorluğu sürecinde on binlerce hastayla ilgilenmiş bir isimdir. Siyaset yaptığı süre boyunca da farklı toplumsal kesimlere karşı eşit nazarda yaklaşmış, hekim sorumluluğu ile hareket etmiş bir kişidir” dedi.

Reklamı Geç