Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP SULTANBEYLİ’YE DE ‘KAYYUM’ YÖNETİM GELİYOR..

Cumhuriyet Halk Partisi Sultanbeyli

Cumhuriyet Halk Partisi Sultanbeyli İlçe Başkanlığı, 9 ilçe yöneticisinin aynı gün istifa etmesinden dolayı görevden düştü. Konuya ilişkin www.yerelgazete.com.tr ye kısa bir değerlendirme yapan İlçe Başkanı Hayati Bozkaya, “Sultanbeyli gibi bir yerde partimizin en güçlü olduğu bir zamanda yaşanan bu gelişme üzüntü verici” dedi.

CHP Sultanbeyli İlçe Başkanlığı, 9 ilçe yöneticisinin aynı gün istifasını İstanbul İl Başkanlığı’na iletmesi ve kabul görmesi neticesinde görevden düşmüş oldu. Geçtiğimiz aylarda CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda yaşanan istifa sürecini ve akabinde görevden düşen ilçe başkanlığı yönetimini hatırlatan Sultanbeyli’deki bu gelişme neticesinde, 16+1 kişiden oluşan CHP Sultanbeyli ilçe başkanı ve yönetimi görevden düşmüş oldu. Konuya ilişkin gazetemize kısa değerlendirmede bulunan CHP İlçe Başkanı Hayati Bozkaya, istifaları doğruladı.

Pazartesi günü alınan istifa kararlarının Salı günü il başkanlığına ulaştığını kaydeden Bozkaya, “Partimiz adına, yaşanmaması gereken üzüntü verici bir durum. Partimizin ayaklarını en sağlam şekilde yere bastığı Sultanbeyli gibi bir ilçede en güçlü olduğumuz bir zamanda yapılan bu hareket partimize zaman kaybettirir. İlçe örgütümüzde ve yönetimimizde durumu bu noktaya getirecek bir gelişme asla olmadı. Şimdi önümüzde kayyum süreci gelişecek ve pandemi koşullarına göre kongre dönemi veyahut atama gerçekleşecektir” dedi. Ayrıntılar gelecek…

Reklamı Geç