Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP TABANI AV. ÖZGÜR KİP’İN ADAYLIĞINI İSTİYOR..

7 Haziran seçimlerine doğru

7 Haziran seçimlerine doğru yoğunlaşan siyaset gündeminde aday adaylığı süreci başladı. CHP tabanı İstanbul 1. bölgede Avukat Özgür Kip gibi etkili isimlerin adaylığına son derece sıcak bakıyor.

ozgrkpady11Cumhuriyet Halk Partisi’nin başta İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirler olmak üzere Türkiye’nin büyük bölümünde milletvekili adaylarını ön seçimle belirleyecek olması tabanda önemli bir hareketlilik yaratmış durumda. Bu dönem Ankara’ya 88 milletvekili gönderecek olan megakent İstanbul’da da ön seçim heyecanı yaşanıyor. Ön seçim yöntemini doğru bulan CHP tabanında adeta aday adayı bolluğu var. Adaylığı destek görenler ise tabanla bütünleşen isimler…

ozgrkpady5TABAN ÖZGÜR KİP’İN ADAYLIĞINA SICAK BAKIYOR

Gerek partinin üst düzey yöneticileriyle, gerekse tabanla her zaman çok yakın ilişkiler içerisinde olan CHP’nin bölgemizdeki önde gelen ismi Avukat Özgür Kip de kamuoyundan gelen yoğun istek ve talepler doğrultusunda aday adaylığına hazırlanan isimler arasında. Parti tabanı ve kamuoyu; geçtiğimiz yerel ve genel seçimler başta olmak üzere partisi CHP’ye her dönem önemli hizmetler sunarak kazanımlar sağlayan Özgür Kip’in bu dönem İstanbul birinci bölgeden aday adayı olmasına oldukça sıcak bakıyor.

ozgrkpady2HER YÖNÜYLE GELECEK VAAT EDEN BİR İSİM..

Özgür Kip’in adaylığı durumunda bölgesine ve ülke çıkarlarına olumlu katkılar sunacağını dile getiren birçok vatandaş, CHP’ye destek vereceklerini ifade ediyor. Başta hemşeri dernekleri olmak üzere; yöresel ve mesleki birçok sivil toplum kuruluşunda da önemli görevler üstlenen Özgür Kip, sosyal yönü ile de toplumun yakından tanıdığı bir isim. Genç ve dinamik yapısı ile gerek icra ettiği avukatlık mesleğinde olsun, gerekse toplumsal duyarlılıklarda olsun hayatın her alanında aktif bir kişiliğe sahip olan Özgür Kip, her yönüyle gelecek vaat eden bir duruş sergiliyor.

ozgrkpady3

ozgrkpady4

Reklamı Geç