Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÜMRANİYE 23 NİSAN ŞÖLENİ İLE COŞKU YARATTI..

CHP Ümraniye İlçe Örgütü,

CHP Ümraniye İlçe Örgütü, meydanda düzenlediği programla 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı. Programda konuşan İlçe Başkanı Cafer Aktürk, “23 Nisan’ı ve Mustafa Kemal Atatürk’ü unutturmayacağız” dedi.

chp ümraniye 23 nisan 3Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye İlçe Örgütü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü vesilesiyle çocuklara özel 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda bir etkinlik düzenledi. Büyük bir coşkuyla kutlanan 23 Nisan programına yüzlerce çocuk velileriyle katıldı. Çocuklara pamuk şeker, Türk bayrağı, balon, meyve suyu ve kek dağıtılan programda renkli görüntüler ortaya çıktı. Etkinlikte çocuklarla tek tek ilgilenen CHP Ümraniye İlçe Başkanı Cafer Aktürk amaçlarının 23 Nisan’ı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuza dek yaşatmak olduğunu söyledi.

chp ümraniye 23 nisan 2CHP Ümraniye İlçe Başkanı Cafer Aktürk şunları kaydetti: “Çocuklar bizim geleceğimiz. Dolayısıyla geçmişlerini bilmek zorundalar. Burada yaratmak istediğimiz atmosfer 23 Nisan’ı ve kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü hatırlatma ve unutturmama amacı taşıyor. Özellikle büyük sıkıntılar yaşadığımız bu günlerde çocukların Cumhuriyeti ve Atatürk’ü hissetmesi gerekiyor.” Palyaçoların da çocuklara eşlik ettiği etkinlik, ip atlama gibi etkinliklerin ardından sona erdi.

chp ümraniye 23 nisan 1

Reklamı Geç