Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÜMRANİYE 24 HAZİRAN’A HAZIRLANIYOR..

Hafta sonu oldukça hareketli

Hafta sonu oldukça hareketli günler yaşayan CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla coşku dolu programlar düzenledi ve Pazar günü de Elmalıkent Site Mahalle Temsilciliğinin açılışını yaptı. Açılışta 24 Haziran seçim sürecini değerlendiren İlçe Başkanı Cafer Aktürk, “Ülkemizin geleceği adına yeniden parlamenter demokratik sisteme geçiş seçimi olmalıdır” dedi.

Önceki dönem ilçe başkanları ve ilçe yöneticileri ile birlikte Elmalıkent –Site mahalle temsilciliğinin açılışını yapan CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı, 24 Haziran’a hazırlanıyor. Açılış programında 24 Haziran akşamı sonuçların açıklanmasıyla Türkiye’nin yeniden huzura kavuşacağını ifade eden CHP Ümraniye İlçe Başkanı Cafer Aktürk; “Bu seçim lider seçme partiyi iktidara taşıma seçimi değildir. Bu seçim yeniden tamamen parlamenter demokratik sisteme dönüş seçimi olacaktır. Kazanan demokrasi ve özgürlükler olacaktır” dedi.

Başkan Cafer Aktürk; “Ülkemiz, siyasi olarak ekonomik olarak ve ahlaki olarak çöküntü içindedir. Referandumda yaptıkları gibi sandıkta hile yapılmasına kesinlikle geçit vermeyeceğiz. Cumhuriyete ve hukuk devletine sahip çıkacağız. Her partilimizin 24 Haziran akşamına kadar gece gündüz durmadan, kapı kapı gezerek çalışmasını, gerekli çabayı göstermesini istiyorum. Bu mücadele mutlaka zaferle noktalanmalı ve medyayı ele geçirerek toplumu yanlış yönlendirmelerine daha fazla geçit vermemeliyiz. Halkımıza gerçekleri her ortamda anlatmalı, ülkemizin geleceği adına üzerimize düşen görev ve sorumlulukları fazlasıyla yerine getirmeliyiz” dedi.

Reklamı Geç