Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÜMRANİYE ADAY ADAYLARI SÜREKLİ SAHADA..

31 Mart seçimlerine doğru

31 Mart seçimlerine doğru geri sayım sürerken partilerin aday adayları da saha çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye belediye başkan adayı olmasına artık kesin gözüyle bakılan Aday Adayı Cafer Aktürk ve ilçenin en etkin meclis üyesi aday adaylarından Şenol Berk ile Mehmet Özgür Üreten, yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor.

Sivil toplum kuruluşu türündeki dernek ziyaretleri ve ilçenin her mahallesinde yaptıkları esnaf gezileri ile halkın nabzını tutan Cafer Aktürk, Şenol Berk ve Mehmet Özgür Üreten, gittikleri her yerde CHP’ye yoğun ilgi ve teveccüh olduğunu görüyorlar.

CHP Ümraniye Belediye Başkan Aday Adayı Cafer Aktürk, Meclis Üyesi Aday Adayları Şenol Berk ve Mehmet Özgür Üreten ile bazı partililerin STK ziyaretleri kapsamında; ilçede faaliyet gösteren Gümüşhane Kelkit Güllüce Köyü Kalkındırma, Kültür ve Dayanışma Derneği ziyaret edildi. Son derece sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Başkan Hasan Sevinç ve yönetim kurulu üyeleri ile Ümraniye üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirildi.

Yine dernek ziyaretleri kapsamında Giresun Koçak Ümraniye’yi Güzelleştirme Derneği ziyaret edildi ve Başkan Mehmet Selçuk Çiftçi ve yöneticiler ile Ümraniye’nin talep ve beklentileri üzerine verimli bir toplantı yapıldı.

Sivas Koyulhisar Çandır Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret eden CHP aday adayları, Dernek Başkanı Ünsal Çandır, Başkan Yardımcısı Erdem Bulut ve yönetim kurulu üyeleri ile Ümraniye’yi konuştular.

Kastamonu İli Araç İlçesi Çavuş ve Tavşanlı Köyleri Dayanışma ve Yaşatma Derneği’ni ziyaret eden CHP aday adayları, Dernek Başkanı Ercan Küçükçavuş ve dernek yöneticileri ile Ümraniye’nin beklentileri üzerine fikir alışverişinde bulundular.

Ümraniye’nin her mahallesinde olduğu gibi Cemil Meriç Mahallesi’nde de esnaf ziyaretleri yapıp, saha çalışmaları gerçekleştiren aday adayları vatandaşın 31 Mart’tan beklentilerini ve bölgenin taleplerini konuştular.

Reklamı Geç