Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÜMRANİYE’DE DEĞİŞİM YAŞANDI…

CHP Ümraniye ilçe kongresi

CHP Ümraniye ilçe kongresi tamamlandı. Çarşaf liste ile yapılan seçim sonuçlarına göre; önceki dönem ilçe başkanlarından Zeynel Kızılkaya yeniden ilçe başkanı seçildi. 18 kişilik yönetimin 15 kişisi Can Kıran’ın listesinden seçildi ve 24 kişilik il delegesi de aynı şekilde 19 kişisi Can Kıran’ın listesinden geldi.

Hafta sonu İBB Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nın 12. olağan kongresinde 8 oy farkla değişim yaşandı. Mevcut ilçe başkanı ve adayı İbrahim Can Kıran’ın yerine, önceki dönem ilçe başkanlarından Zeynel Kızılkaya yeni ilçe başkanı seçildi. Sabaha kadar süren oylama işlemi ve sayım partililerin yoğun ilgisi altında gerçekleşti.

Çarşaf liste ile yapılan seçimlerde ise farklı sonuçlar çıktı. Toplam 18 kişilik yönetim kurulu listesine İbrahim Can Kıran’ın listesinden 15 kişi seçilirken yine 24 kişilik il delegesi listesine de Kıran’ın listesinden 19 kişi girdi. Kongre sonunda delegelere ve partililere teşekkür eden yeni başkan Zeynel Kızılkaya birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kızılkaya, daha güçlü bir örgüt yapısı oluşturacaklarını ifade etti.

   

Reklamı Geç