Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÜMRANİYE’DE HAREKETLİ GÜNLER DEVAM EDİYOR..

Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi

Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ve Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’ün katıldığı coşkulu bir törenle yedinci mahalle temsilciliğini açan Zeynel Kızılkaya başkanlığındaki CHP Ümraniye Örgütü, 2015 seçimlerine doğru sıkı bir hazırlık içinde.

chpumrtmsacls7Geçtiğimiz günlerde hizmete açtığı Gençlik Merkezi’nin ardından mahalle temsilciliklerini bir bir partililerin hizmetine sunan CHP Ümraniye Örgütü, diğer ilçelere örnek bir çalışma performansı sergiliyor. Genç ilçe başkanı Zeynel Kızılkaya yönetimindeki ilçe örgütü, yedinci temsilciliğini Mehmet Akif Mahallesi’nde halayların çekildiği coşkulu bir programla açtı.

chpumrtmsacls9CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Milletvekili Kadir Gökmen Ögüt ve İl Yöneticisi Füsun Sökmez’in de katıldığı açılışta partinin tanıdık simaları Sacit Eyüboğlu, Hızır Yılmaz, Mehmet Yeşilyurt ve Suat Yazıcı gibi pek çok isim vardı. Açılışta bir selamlama konuşması yapan İlçe Başkan Zeynel Kızılkaya, 2015 seçimlerine hazırlanırken önce Gençlik Merkezi ile işe başladıklarını ve ardından da mahalle temsilciliklerini açtıklarını kaydetti. Kızılkaya açılışların devam edeceğini söyledi.

chpumrtmsacls6Milletvekili Gökmen Öğüt’ün ardından bir konuşma yapan CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi’nin gündeminde ise gün içerisinde gerçekleşen operasyonlar vardı. 17 Aralık ve 25 Aralık operasyonlarının unutturulmak istendiğini iddia eden Hamzaçebi, 14 Aralık operasyonunun tamamen bir sindirme girişimi olduğunu ifade etti. Ülke gündemine de değinen Hamzaçebi, ekonomide çizilen pembe tabloların aksine insanların mutlu olmadığını kaydetti.

chpumrtmsacls5Vatandaşın ay sonunu zor getirdiğini ifade eden Hamzaçebi, “Emeklimiz faturasını ödeyemiyor, esnaf siftahsız kepenk kapatıyor, İstanbul’da 50-60 kişilik sınıflarda eğitim verilmeye çalışılırken 300 bin öğretmen atama bekliyor ve üniversite gençliğimiz iş bulmak için atanamama korkusu ile yaşarken iktidar yanlıları sınavsız atanıyor” dedi. Tüm bu yaşananlara demokratik şekilde sandıkta cevap verileceğini söyleyen Hamzaçebi, “İşte bunu da burada sizlerin o parlayan gözlerinde okuyorum” dedi.

chpumrtmsacls4

chpumrtmsacls2

chpumrtmsacls1

chpumrtmsacls3

 

 

Reklamı Geç