Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÜMRANİYE’DE YENİ DÖNEM RESMEN BAŞLADI..

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağanüstü kongrede yeniden seçilen CHP Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, görevi Mustafa Özer’den devir teslim aldı.

CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda bir kez daha Zeynel Kızılkaya dönemi resmen başladı. Geçtiğimiz yıl yönetiminin istifa etmesi sonucu başkanlıktan düşen ve 10 ay sonra geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağanüstü kongrede yeniden seçilen Zeynel Kızılkaya, görevi Mustafa Özer’den devir teslim aldı. Yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe binasında bugüne kadar görev yapan Mustafa Özer ve yönetici arkadaşlarını çiçeklerle uğurlayan Kızılkaya, yine birlik ve beraberlik mesajları verdi.

“Yeni sürecin partimiz ve ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum” diyen Zeynel Kızılkaya, olağanüstü kongrede kendisine ve yönetimine teveccüh gösterip ilçe yönetimine seçen partililere bir kez daha teşekkür etti. Kayyım olarak görevlendirildikten sonra ilçe başkanı olarak atanan ve 10 ay görev yapan Mustafa Özer de yeni başkan Kızılkaya ve ekibine başarılar dileyerek, “Partimiz ve Ümraniye için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Reklamı Geç