Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÜMRANİYE’NİN YENİ KADIN KOLU BAŞKANI SELİN GÜMRÜKÇÜ…

Geçtiğimiz ay ilçe kongresini

Geçtiğimiz ay ilçe kongresini yaparak yeni başkan Zeynel Kızılkaya ile değişim diyen CHP Ümraniye İlçe Örgütü, gençlik kolları seçiminden sonra kadın kolları seçimini de tamamladı. Hafta sonu Ihlamurkuyu Kızılırmak Düğün Salonu’nda yapılan yoğun katılımlı kongrede yeni Kadın Kolu Başkanı Selin Gümrükçü seçildi.

CHP Ümraniye Kadın Kolları seçimini yaptı. İlçe kongresinde değişimden yana olan CHP Ümraniye Örgütü’nün yeni kadın kolu başkanı Selin Gümrükçü 547 oyla kazanırken, Gülseren Bektaş ise 389 oyda kaldı. Kızılırmak Düğün Salonu’ndaki kongreye CHP’li kadınların yoğun ilgisi vardı. 952 oyun kullanıldığı seçimde partili kadınlar bütün gün mücadele örneği sergiledi.

Kongre sonrası bir teşekkür açıklaması yapan yeni Kadın Kolu Başkanı Selin Gümrükçü; “Şahsıma ve yol arkadaşlarıma bu görevi layık gören bütün kadın örgütüme sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Birlikte yol yürüyeceğimizden şüphe etmeyeceğim sayın Gülseren Bektaş’a seçim sürecinde göstermiş olduğu içtenlik için ayrıca teşekkür ederim. Yol birlikte yürüyünce çok daha güzel olacak.”