Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP VE İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARINDAN DAHA SIKI İŞBİRLİĞİ MESAJLARI..

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş,

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, ilçe yöneticileri ve meclis üyelerinin ziyaret ettiği İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı, Millet İttifakı buluşmasına evsahipliği yaptı. Ziyarette, millete hizmet yolunda daha fazla işbirliği konuları görüşüldü..

Millet İttifakı Çekmeköy’de CHP İlçe Başkanlığı’nın İYİ Parti ziyaretiyle önemli bir buluşmaya evsahipliği yaptı. CHP  İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş’ın, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte yaptığı İYİ Parti ziyaretinde bir araya gelen Millet İttifakı, önümüzdeki süreçte Çekmeköy gündemine ilişkin önemli konularda istişarelerde bulundular.

İYİ Parti İlçe Başkanlığı yeni yerinin hayırlı olmasını dileyen CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, gerek ülke, gerek İstanbul gerekse Çekmeköy’de Millet İttifakı olarak çok daha başarılı işlere birlikte imza atmaya devam edeceklerini ifade etti. Çekmeköy’en hayrına ve yararına olan hizmetlerin vatandaşa ulaşması hususunda elbirliği ile çalıştıklarını kaydeden Kızıldaş,“Millet İttifakı, bu ülkenin umudu, olmuştur. Hep birlikte buna layık olmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, Millet İttifakı’nın her geçen gün daha da güçlenerek yarınların güvencesi olmaya devam ettiğini söyledi. Çekmeköy’de yerel gündeme ilişkin konuların ele alındığı ziyaret programı daha sonra ayrıntılı olarak devam etti.

Reklamı Geç