Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’DEN ÇANAKKALE SERGİSİ VE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN LOKMA..

18 Mart Çanakkale Zaferi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, yurdun dört bir yanında çeşitli etkinliklerle kutlanırken Çekmeköy Madenler Meydanı’nda CHP’nin organize ettiği anlamlı bir sergi ve şehitlerimiz için lokma programı vardı.

Şanlı Çanakkale Zaferi’mizin 106. yıl dönümü yurdun dört bir yanında çeşitli etkinliklerle kutlandı, şehitlerimiz saygı, rahmet ve minnetle anıldı. Çanakkale Zaferi, İstanbul’da da törenlerle kutlandı. İlçe merkezlerinde ise belediyelerin ve partilerin anma etkinlikleri vardı. Çekmeköy Madenler Meydanı’nda Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’nın kadın ve gençlik kolları ile birlikte organize ettiği Çanakkale Zaferi resim sergisi ve şehitlerimiz için lokma programı anlamlı görüntülere sahne oldu. CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, Kadın Kolları Başkanı Saadet Çertez, Gençlik Kolu Başkanı Gürkan Kılıç, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili ile Çekmeköylü vatandaşlar Çanakkale Destanı Sergisi’ni gezdi, Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için dua etti.

Programda gazetemize değerlendirmelerde bulunan CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, istikbal yolundaki İstiklal Mücadelesi’nde dönüm noktası olan Çanakkale Zaferi’nin önemine vurgu yaptı. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle andıklarını ifade eden Kızıldaş, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, imkansızlıklar içerisinde bir imkân oluşturarak milletle beraber omuz omuza verdiği mücadelenin sonunda bu ülkeyi kurdu. Ulu önder, Türk milletinin gönlünde ilelebet yaşayacak, aziz milletimize yol göstermeye devam edecektir. Canlarını feda eden şehit ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç