Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“CHP’Lİ 14 İLÇE MEVCUDUNU KORUYOR, 12 İLÇEDEN 6’SINI DAHA ALIYORUZ..”

Ümraniye’de bir dizi temaslarda

Ümraniye’de bir dizi temaslarda bulunan CHP İl Başkanı Cemal Canpolat, erken seçimi işaret ederek yaptırdıkları anketlere göre; İstanbul’u kazanacaklarını, CHP’li 14 ilçenin mevcudunu koruduğunu, 12 ilçeden 6’sını daha kazanacaklarını ve bu ilçelerin başında Üsküdar, Çekmeköy, Tuzla ile Beykoz gibi yerlerin geldiğini iddia etti. Canpolat, Ümraniye için de; “Büyük bir yükseliş var ancak biraz daha çalışmanız lazım” dedi.

chp umraniye canpolat ziyaret 19Beraberinde il yöneticileri ve Parti Meclisi Üyesi Hüsnü Süslü ile birlikte Ümraniye’de bir dizi temaslarda bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, erken seçimi işaret ederek iddialı konuştu. Yaptıkları kamuoyu anketlerine göre; İstanbul’da birinci parti çıktıklarını ifade eden Canpolat, CHP’li 14 ilçe belediyesinin mevcudunu koruduğunu ve 12 ilçenin de 6’sını kazanacaklarını iddia etti. Kazanacakları 6 ilçenin başında Üsküdar, Beykoz, Çekmeköy ve Tuzla gibi yerlerin geldiğini kaydeden Cemal Canpolat, Ümraniye’de ise çok iyi bir oy artışı kaydettiklerini fakat ilçeyi kazanmak için partililerin biraz daha gayret etmeleri gerektiğini söyledi.

chp umraniye canpolat ziyaret 8Ülkemizdeki milyonlarca işsizin büyük bir kısmının yaşadığı megakent İstanbul’da Ümraniye’nin önemli bir işsiz nüfusa ev sahipliği yaptığını kaydeden Cemal Canpolat; “Ben Ümraniye’yi çok iyi bilen bir kardeşinizim. İşsizler ordusunun yükünü Ümraniye çekiyor. Türkiye genelinde 1.2 milyon kişi uyuşturucu ve bonzai kullanıyor, bunun 600 bini İstanbul’da ve bu 600 binin büyük bir kısmı Ümraniye’de yaşamını sürdürmeye çalışıyor. En ucuz uyuşturucu madde bonzai ve ne yazık ki tedavisini yapacak tek bir hastane yok. En çok kentsel dönüşüm mağduru da yine Ümraniye’de” dedi.

chp umraniye canpolat ziyaret 2CHP’li belediyelere önemli talimatlar verdiğini sözlerine ekleyen Canpolat; “İstanbul’daki 14 belediyemize başta parti programımızda yer alan asgari ücret olmak üzere, taşeron işçiler ve bağımlılıkla mücadele ve tedavi merkezleri gibi pek çok konuda talimatlar verdim. Ak Parti’li belediyeler bizim parti programımızda olan maddeleri aşırıp kendine göre uygulamaya çalışıyor. Nasıl oluyor da bir ülke kendi öğrencilerinin barınma ve yurt sorununu çözemiyor. Sorunun cevabı çok basit ve 15 Temmuz’da bu ülke cemaatlere ve vakıflara mahkum edilen öğrencilerin ve eğitim sisteminin faturasını ödedi, ödemeye devam ediyor. Belediyelerimize talimat verdim. CHP’li ilçe belediyelerinde öğrencilerimizin barınma sorununu çözemeyen başkanlar bir daha aday yapılmayacak” dedi.

chp umraniye canpolat ziyaret 1“Kürt oldukları için, Alevi oldukları için, solcu ve sosyal demokrat oldukları için ötelenen herkese sahip çıkacağız” diye sözlerine devam eden Canpolat; “15 Temmuz’da ne oldu? Birbirlerine pusu kurdular. Demokrasi kavgası değil hilafet kavgası yaşandı. İki gücü birbirine çarpıştırmaktan demokrasi ve özgürlük çıkmak, halkı birbirine kırdırmak çıkar. Sonuçta olan bu halka, bu millete oldu. Polisi, orduyu, MİT’i, eğitimi, sağlığı bunlara kim teslim etti. Bank Asya’yı kuran onlar, Büyükşehir Belediyesi’nin arsalarını tahsis eden onlar, belediye personelinin maaşını bu banka üzerinden yatıranlar onlar ama şimdi bu bankadan işlem yapan garibanlar tek tek içeri alınıyor. 15 bin öğretmen sırf solcu, ilerici ve aydın oldukları için ve Eğitim-Sen üyesi oldukları için bir gecede görevden alındılar. Hiç kimse merak etmesin CHP olarak her bir vatandaşımızın hakkını da hukukunu da sonuna kadar koruyup kollayacağız ve bu ülkenin yeniden düzlüğe çıkması için yılmadan yorulmadan mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

chp umraniye canpolat ziyaret 18“Bin yıldır bu topraklarda birlikte saz çalıp semah dönen, halay çekip horon tepen bu birliğin bozulmasına izin vermeyeceğiz” diyen Canpolat; “İstanbul’daki yerel yönetimlere iyi bakın. Adamların 100 dosyasından 99’u yasalara aykırı şekilde imar artışıyla ilgili. Her taraf adeta ranta ve talana dönüştürülmüş. Halkımız her şeyin farkında. Tıpkı Dalan döneminde İstanbul’u kazandığımız gibi bir ortak oluşmuş vaziyette. Kamuoyu anketleri İstanbul’da birinci parti olduğumuzu apaçık bize söylüyor. CHP’li 14 ilçemizin tamamı durumunu konuyor. 12 ilçenin ise 6’sını kazanmış durumdayız. Bu ilçelerin başında Üsküdar, Beykoz, Çekmeköy ve Tuzla geliyor. Ümraniye ise çok iyi bir yükselişte fakat biraz daha çalışmanız lazım” dedi. Canpolat sözlerinin sonunda bir de özeleştiri yaparak parti içerisinde gençlerin ve kadınların çok fazla etkin olamadığını söyledi ve “Gençlik kolları ile kadın kolları olmazsa olmazımızdır” dedi.

chp umraniye canpolat ziyaret 5CHP Ümraniye İlçe Başkanı Cafer Aktürk, ilçe binasında yaptığı konuşmada her an seçim olacakmış gibi çalıştıklarını ve her duruma hazır olduklarını söyledi. 1994 yılından bugüne sosyal demokratların bir daha kazanamadığı Ümraniye’yi yeniden kazanmak için parti örgütüyle birlikte sahada olduklarını kaydeden Aktürk; “Çağdaş bir gelecek ve halkın iktidarı için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

chp umraniye canpolat ziyaret 4İl Başkan Yardımcısı Yusuf Erciyas, Ümraniye İlçe Başkanı Cafer Aktürk ve Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ile çok sayıda partilinin eşlik ettiği İl Başkanı Canpolat, önce ilçe merkezinde partililere hitap etti daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek Kazım Karabekir Mahallesi ve Elmalıkent’te 2/B sahibi vatandaşların imar ve tapu sorunlarına ilişkin taleplerini dinledi. Akşam saatlerinde ise çeşitli dernekleri ziyaret eden Canpolat ve beraberindeki partililer Ihlamurkuyu Cemevi’nde Muharrem ayı iftar lokmasına katıldılar.

chp umraniye canpolat ziyaret 6

chp umraniye canpolat ziyaret 3

chp umraniye canpolat ziyaret 9

chp umraniye canpolat ziyaret 7

chp umraniye canpolat ziyaret 13

chp umraniye canpolat ziyaret 17

chp umraniye canpolat ziyaret 16

chp umraniye canpolat ziyaret 15

chp umraniye canpolat ziyaret 14

chp umraniye canpolat ziyaret 12

chp umraniye canpolat ziyaret 11

Reklamı Geç