Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’NİN ÇEKMEKÖY’DEKİ GÖNÜLLERE TAHT KURAN ADAYI..

Çekmeköy’de yediden yetmişe herkesin

Çekmeköy’de yediden yetmişe herkesin acı tatlı günlerini paylaşmayı kendine alışkanlık edinen CHP’nin geçen dönem belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım, geçen beş yıllık süreçte adeta gönüllere taht kurdu. Kaybettiği seçim yarışının ardından sanki belediye başkanı seçilmişcesine halktan ve tabandan biran olsun kopmayan Yıldırım, gece gündüz demeden Çekmeköylü’nün her derdine ortak olup; düğünlerden düğünlere, cenazelerden cenazelere koştu. Bayramlar ve tüm özel günlerde sürekli Çekmeköy halkıyla yan yana duran Yıldırım, yaklaşan yerel seçim öncesi başta partisi CHP tabanı olmak üzere, herkesin gönlünde yeniden aday olma beklentisi oluşturmuş durumda.

Başarılı işadamı Seyfettin Yıldırım’ın, aslen Ordulu olması ve Çekmeköy gibi Ordulu hemşerilerin yoğun yaşadığı bir bölgede yeniden aday gösterilmesi durumunda bu kez avantaj durumlarının daha farklı olacağını düşünen CHP tabanı, “Yıldırım gibi herkesin gönlünü kazanmış bir ismin gecen seçimin aksine erkenden açıklanması büyük avantaj sağlayacaktır” diyor. Her yere yetişen çalışkanlığı ile herkesin takdirini kazanan Yıldırım, partisi CHP içinde de halkla kurduğu sinerji ile heyecan yaratmış durumda. Çekmeköy’ün önde gelen işdünyasının etkili isimleri ve çok sayıda STK’sı da Seyfettin Yıldırım’a olumlu ve sıcak bakıyor..

CHP’nin bir zamanlar sadece 360 oy gibi az bir farkla Ak Parti’ye kaptırdığı Çekmeköy’de umutlarını Seyfettin Yıldırım’la yeniden yeşerttiğini dile getiren partinin önde gelen bir çok ismi, Mart 2019 seçimleri için iddialı konuşuyor. “Gecesini gündüzüne katıp herkesin derdine ortak olan ve kapı kapı insanların halini hatrını sorup, vatandaşın her zaman yanında duran bir adayla Çekmeköy’ü çok rahat kazanırız” diyen partinin önde gelen isimleri, Seyfettin Yıldırım’ın geçen beş yıllık süreçte sahadan hiç kopmadığını ve deyim yerindeyse adeta bir belediye başkanı gibi sürekli halkın içinde olduğunu ifade ediyorlar.

Yıldırım’ın aday gösterildiği geçen seçimlerin talihsizliklerle dolu şanssız bir sürecin sonunda gerçekleştiğini dile getiren partililer, “İstanbul’da belediye başkan adayı en geç gösterilen ilçe Çekmeköy oldu. Beklentiler günler hatta haftalarca ertelendi ve taktiksel hatalar yapıldı. Parti tabanı ve seçmenin beklentileri sürekli hayal kırıklığına uğratıldı. Büyük yara alan CHP’nin Çekmeköy tabanı tüm bu aksiliklerin üzerine Seyfettin Yıldırım gibi bir adayla düzeltilmeye çalışıldı fakat bu sefer de zaman yoktu çünkü seçimlere çok kısa bir süre kalmıştı. Yıldırım, kısa süreye rağmen olağanüstü bir başarıya imza attı fakat sonuç kazanmak için yeterli olmadı. Bu sefer durum çok farklı. O gün seçim kaybeden Yıldırım, sanki belediye başkanı seçilmiş gibi beş yıldır gece gündüz demeden halkın içinde oldu ve gönüllere taht kurdu. Şimdi Çekmeköy’de kazanma zamanıdır” diyor.

Reklamı Geç