Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’NİN EN GENÇ BAŞKANI SULTANBEYLİ’DEN

İstanbul genelindeki ilçe kongrelerini

İstanbul genelindeki ilçe kongrelerini hafta sonu tamamlayan CHP, en genç ilçe başkanını Sultanbeyli’de seçti. CHP ilçe binasında gerçekleşen ve iki adayın yarıştığı başkanlık seçimini genç aday Murat Kantekin 64’e 69 gibi sadece 5 oy farkla kazandı.

chp sultanbeyli kantekin 2CHP Sultanbeyli İlçe Örgütü’nde gerçekleşen kongre çekişmeli oldu. 2009 yılından bugüne ilçe başkanlığını yürüten mevcut başkan Hayati Bozkaya’ya karşı aday olan partinin genç ismi Murat Kantekin 64’e 69 gibi sadece 5 oy farkla başkanlık koltuğuna oturdu. Kongre sonunda ‘özgürlük adayı’ sloganlarıyla kürsüye çıkan Kantekin, geçmiş dönem başkan ve yönetimine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

chp sultanbeyli kantekin 1Çıkan sonucun partisi ve Sultanbeyli için hayırlı olmasını dileyen Kantekin; 15 mahallenin tamamında halkı kucaklayan ve sokak siyaseti yapan bir anlayışla derhal göreve başlayacaklarını ifade etti. Henüz 1983 doğumlu olan CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin, aslen Tokat Hubyar’lı olup, gazeteci kimliği ile tanınmaktadır. Geçmiş dönemlerde gençlik kolları başkanlığı da yapan Kantekin, ilçe başkan yardımcılığı yaparak partisine bir çok hizmeti geçmiştir.

Reklamı Geç