Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’NİN MUHTEMEL İBB ADAYI EKREM İMAMOĞLU START VERDİ..

Mart 2019 yerel seçimlerine

Mart 2019 yerel seçimlerine doğru; Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul Büyükşehir adayı olarak ismi sıkça telaffuz edilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, saha çalışmalarını çoktan başlattı. Çekmeköy’de partililerle buluşan İmamoğlu; “Biz bunu Beylikdüzü’nde başardık, sizler neden Çekmeköy’de başaramayasınız ve hep birlikte İstanbul’da neden başaramayalım” diye seslendi. İmamoğlu; “Örgütsüz siyaset olmaz, örgütsüz iktidar olunamaz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ismi son günlerde sıkça gündeme gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, saha çalışmalarını sürdürüyor. Çekmeköy’de partililerle buluşan İmamoğlu, Beylikdüzü’nde hayata geçirdikleri projeleri ve sosyal demokrat belediyecilik örneklerini anlattı. CHP Çekmeköy, Ümraniye ve Sancaktepe belediye başkan aday adayları, meclis üyesi aday adayları ve partililerin coşkuyla karşıladığı İmamoğlu’na yoğun ilgi vardı.

CHP İstanbul 1. Bölgeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yusuf Erciyas’ın da katıldığı programda partililere seslenen Ekrem İmamoğlu, 7 puan geriden takip ettikleri Ak Parti’yi son seçimde 13 puan farkla yenerek Beylikdüzü’nde nasıl iktidar olduklarını ve 5 yıldır nasıl bir yönetim anlayışı sergileyerek halkın gönlünde nasıl taht kurduklarını anlattı. “Biz bu başarı öyküsünü Beylikdüzü CHP Örgütü’nde ilçe başkanlığı görevini devir aldığım zaman şu salonun yarısı kadar bir binadan başlayarak gerçekleştirdik. Sizler de bunu Çekmeköy’de başarabilirsiniz ve hep birlikte bütün İstanbul’da aynı başarıyı yakalayabiliriz” diyen İmamoğlu şunları kaydetti:

“Her şeyden önce seçmeni dinleyin ve seçmenin gönlüne girmeyi başarın. Bunun için kendi bildiklerinizi dikte etmeyin. Bir kişi her şeyi yapan, her şeyi bilen, her işi en iyi yapan olamaz. Önce seçmene kulak verin. En iyi particilik partizanca yapılmayan particiliktir. Eşit kadın temsilciliğini mutlaka uygulayın. Her iki koltuktan birini kadınlarımıza bırakın. 6 başkan yardımcımın 3 tanesi bayan ve birim müdürlerimizin yarısından fazlası bayanlardan oluşuyor. Belediye meclislerinin en az yarısını kadınlarımıza verin.

Eş, dost, akraba, arkadaş hepsini geçin… İşi her daim gerçek ehline teslim edin ve bölgenizde sürekli araştırmalar yaptırın. Kamuoyu ne istiyor, ne bekliyor, nabız yoklayın ve ona göre politikalar uygulayın. Bakın ben Beylikdüzü’nde 5 yıldır sokak iftarları yapmıyorum. Göreve geldiğimde yaptırdığım çeşitli araştırmalarda ilçe halkımızın yüzde 75’inin aynen benim gibi sokak iftarlarının israf olduğunu düşündüğünü gördük ve o gün bugün sokak iftarlarını kaldırdık ve insanlarımıza evlerinde ulaşarak gerekli yardım ve desteklerimizi sunduk. Sadece bir akşam o da Kadir Gecesi çok büyük katılımlı sokak iftarı yapıyoruz ve onbinlerce vatandaşımızla birlikte dua ediyoruz.

Yine yaptırdığımız bir başka araştırmada; İstanbul halkının yüzde 60’ı fırsat bulsa kenti terk edeceğini söylüyor. Bundan şunu anlıyoruz İstanbul halkı bu kentte yaşamaktan memnun değil, dağ gibi yığılı sorunlar halkın canına tak etmiş. İşte bu durumlara göre şehir planlamamızı yapıyoruz. Örneğin İstanbul’un 1 milyon 100 bin metrekarelik en büyük kentparkını Beylikdüzü’ne yapıyoruz. Sahile kadar 7 kilometre boyunca uzayan parkın 300 bin metrekarelik kısmını hizmete açtık kalan kısmını bitirdiğimizde Türkiye’nin en büyük parkı olacak ve Ak Parti’nin İstanbul’da açtığı tüm millet bahçelerinin toplamından daha büyük bir park olacak. İşte bunu halka anlatın.

İnsanlarımız sosyal demokrat belediyeciliğin halkın taleplerine göre nasıl yön bulduğunu duysun, görsün ve bilsinler. Yine Beylikdüzü’nde uyuşturucu batağından kurtarıp Zübeyde Hanım Yaşam Merkezi adı altında hizmete sunduğumuz merkezimizin de İstanbul’da başka bir örneği yok. İstanbul’un en büyük kültür merkezini de Atatürk Kültür Merkezi ismiyle Beylikdüzü’nde hizmete açtık. Sosyal ve kültürel yaşama hitap eden 120 projemizin tamamı İstanbul’da en kapsamlı ve en kapasiteli hizmetler. Memleketin bütün iletişim kanalları ne yazık ki adeta zapt edilmiş. Çağın nimetlerinden sosyal medyayı iyi kullanalım ve kendi dijital iletişim kanallarımızı mutlaka oluşturalım. Son olarak sandığa çok ama çok iyi sahip çıkalım. Bütün emeklerimizin sadece bir günde 24 saatte yok olup gitmesine izin vermeyelim. Onun için sandığa lafta değil gerçek manada sahip çıkalım.”

Reklamı Geç