Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’NİN ÖNDE GELEN İSİMLERİNİ BULUŞTURAN NİKAH..

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş’ın oğlu İnan Kızıldaş, görkemli bir nikah ve düğün töreniyle hayatını Senal Battal ile birleştirdi. Çok sayıda parti üst düzey yetkilisinin katıldığı törende genç çiftin nikahını Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi kıydı.

Kızıldaş ve Battal Aileleri biricik evlatlarının mürüvvetini yaşadı, her iki aile dostları ve siyaset çevresi de bu mutlu güne şahitlik etti. Ataşehir Belediyesi Nikah Dairesi’nde gerçekleşen nikah töreni ile CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş’ın oğlu İnan Kızıldaş ve Sena Battal bir ömür boyu birlikteliğe ‘evet’ dediler. Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin kıydığı nikahın çok sayıda şahidi vardı.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Gamze Akkuş İlgezdi ve Veli Ağbaba, CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, PM Üyeleri Eren Erdem ve Hasan Efe Uyar, Milletvekilleri Gürsel Tekin ve M. Akif Hamzaçebi, CHP il başkan yardımcıları, ilçe başkanları, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, meclis üyeleri, muhtarlar, ilçe gençlik ve kadın kolları ile çok sayıda partili bu mutlu gününde Kızıldaş ve Battal Aileleri’ni yalnız bırakmadı.

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş da bir teşekkür mesajı yayımlayarak, “Uzaktan yakından gelen, arayan ve gönlü bizle olan sevgili misafirlerimize ve tüm sevenlerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi. Yerel Gazete olarak, İnan ve Sena Kızıldaş çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken Kızıldaş ve Battal Aileleri’ne hayırlı olsun diyoruz.

Reklamı Geç