Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’NİN SAMANDIRA’DAKİ SEVGİ SOFRASI’NA HALKTAN YOĞUN İLGİ..

Alper Yeğin başkanlığındaki CHP

Alper Yeğin başkanlığındaki CHP Sancaktepe İlçe Örgütü’nün Samandıra merkezde kurduğu Sevgi Sofrası’nda birlikte iftar yapan binlerce Sancaktepeli, Ramazan coşkusunu paylaştı.

chp sancaktepe samandıra iftar 9CHP Sancaktepe İlçe Örgütü’nün Samandıra merkezde düzenlediği iftar yemeği ilçe halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Binlerce Sancaktepeli’nin yoğun ilgi gösterdiği iftar davetine aynı zamanda TBMM Başkan Vekili de olan CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi’nin yanı sıra; Bölge Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP İstanbul İl Yöneticisi Gamze Öztürk, CHP’nin Çekmeköy, Kartal ve Sultanbeyli ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, bazı muhtarlar ve her kesimden vatandaşlar katıldı. Maltepe Belediyesi’nin destek ve katkılarıyla organize edilen Sevgi Sofrası’nda ilahilerin sonunda Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu ve hep birlikte dualar edilerek oruçlar açıldı.

chp sancaktepe samandıra iftar 4Samandıra meydanını hınca hınç dolduran vatandaşlara hitaben kısa bir selamlama konuşması yapan CHP İlçe Başkanı Alper Yeğin, Ramazan ayının manevi atmosferine değindi ve paylaşım ayının herkese barış ve huzur getirmesini diledi. İftar sofralarının siyaset yeri olmadığını vurgulayan Başkan Yeğin, “Burası Sevgi Sofrasıdır ve bu sofrada gönül birliği vardır. Mübarek Ramazan ayının bütün insanlığa hayırlar getirmesini dilerken yaklaşmakta olan bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

chp sancaktepe samandıra iftar 7CHP Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi de konuşmasında Şeyh Edebali’den alıntı yaparak, “En büyük zafer, nefsini yani kendini tanımaktır” dedi ve bu ayda tutulan orucun önemine dikkat çekti. İslamın en güzel şekilde Türkiye’de yaşandığına da vurgu yapan Hamzaçebi; “Kardeşlik, dostluk, bereket ayı olan Ramazan’ı hep birlikte en iyi şekilde idrak etmeye çalışmalıyız. Ramazan manevi olarak ruhlarımızı doyurduğumuz, arındığımız, nefsimizi terbiye ettiğimiz veya etmeye çalıştığımız bu şekilde gelecek 11 ayın hayırlığını yaptığımız bir ay” dedi.

chp sancaktepe samandıra iftar 2“Bu mübarek ayda millet olarak kapı komşularımızdan başlayarak, akrabalarımızı, dostlarımızı, içimizdeki ve dünyadaki ihtiyaç sahiplerini gözetmeli, fakir, fukaranın, yolda kalmışların, hastaların, yetim ve öksüzlerin dertlerine derman olmanın çabası içinde olmalıyız” diyen Hamzaçebi, “Ramazan ayı maalesef başlangıcındaki tüm iyi niyet temennilerimize, tüm umutlarınıza ve heyecanımıza rağmen gerek milletimiz gerek dünya üzerinde bazı ülke ve halklar için buruk geçti. Tüm Müslüman kardeşlerimizin yüzünün güldüğü, sıkıntı ve tasalarının son bulduğu bir Ramazan olmasını diliyor şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

chp sancaktepe samandıra iftar 3

chp sancaktepe samandıra iftar 13

chp sancaktepe samandıra iftar 5

chp sancaktepe samandıra iftar 11

chp sancaktepe samandıra iftar 12

chp sancaktepe samandıra iftar 10

chp sancaktepe samandıra iftar 1

chp sancaktepe samandıra iftar 8

chp sancaktepe samandıra iftar 6

Reklamı Geç