Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’NİN ÜMRANİYE ÇIKARMASI HIZ KESMİYOR..

23 Haziran’da tekrarlanacak olan

23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul seçimleri öncesinde sahayı bir an olsun boş bırakmayan CHP Ümraniye İlçe Örgütü, partinin önde gelen isimleri ve milletvekilleriyle Ramazan akşamlarını en verimli şekilde değerlendiriyor. CHP’nin etkin isimlerinden İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, İzmir Milletvekili Kamil Oktay Sındır ve Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu ile birlikte bu akşam Ramazan etkinlik alanında hemşeri çadırlarını ziyaret edip Ümraniyeli vatandaşlarla buluşan CHP İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri halkın yoğun ilgisiyle karşılandılar.

Sivaslılar’dan Erzincanlılar’a, Şileliler’den Erzurumlular, Tokatlılar ve Gümüşhaneliler’e.. Türkiye’nin dört bir yanından her vilayete ait hemşeri derneklerinin stand açtığı Ümraniye’deki Ramazan etkinlik alanı siyasilerin uğrak noktası olmaya devam ediyor. 23 Haziran seçimleri öncesi sahayı hiç boş bırakmayan CHP Ümraniye İlçe Örgütü de milletvekilleriyle birlikte seçmen buluşmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda CHP’nin etkin isimlerinden İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, İzmir Milletvekili Kamil Oktay Sındır ve Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu ile birlikte Ümraniye Ramazan etkinlik alanını ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan CHP Ümraniye İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılandı.

Hemşeri derneklerinin yöneticileri ve ilçe halkıyla sohbetler eden CHP’li milletvekilleri ve ilçe yöneticileri 23 Haziran’ın İstanbul ve dolayısı ile Türkiye için çok önemli bir dönüm noktası olacağını tekrar tekrar vurguladılar. Özellikle gençler ve kadınlar İstanbul’daki değişim noktasında CHP’li vekillere olumlu dilek ve temennilerini dile getirdiler..

Reklamı Geç