Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’NİN YENİ İL BİNASI İÇİN BİR ÇOK TUĞLA DA ÜMRANİYE ÖRGÜTÜ’NDEN…

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın kendi mülkünü satın almak amacıyla başlattığı yardım ve destek kampanyası devam ediyor. CHP Ümraniye İlçe Örgütü, bugün bankada buluşarak kampanyaya destek verdi.

CHP Ümraniye İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran, ilçe yöneticileri ve bazı meclis üyeleri ile çok sayıda partili Ümraniye İşbankası’nda buluşarak CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın ‘Bir tuğla da SEN koy!’ kampanyasına bağışlarıyla destek verdiler. Türk Telekom Stadyumu yakınındaki Avangart Sitesi’nin bitişiğinde yedi katlı bir bina CHP’nin yeni İstanbul İl Başkanlığı yapılmak üzere satın alındı. Partililerden destek isteyen il başkanlığına ilçelerden bağışlar devam ediyor.

CHP Ümraniye İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran, “Yeni il binamıza ‘Bir tuğla da SEN koy!’ kampanyası kapsamında destek vermeye devam edeceğiz. İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu öncülüğünde alınacak yeni il binası için değerli örgüt üyelerimiz ile bağışlarımızı gerçekleştirdik. Katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

CHP’nin edindiği yeni il binası hakkında açıklamalarda bulunan Canan Kaftancıoğlu; “Biz buraya sadece yeni il binası demeyeceğiz. Burada yeni nesil siyaset de vücut bulacak. Taşınmak için acele etmiyoruz. Yeni nesil siyaseti hayata geçirecek hiyerarşiyi, birimleri oluşturacağız. O nedenle taşınmak için acele etmiyoruz. Birkaç aylık süremiz var” dedi.

Reklamı Geç