Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CINE CENTER 5 SALONUYLA PERDELERİNİ AÇTI..

Taşdelen’de hizmet veren Kardiyum

Taşdelen’de hizmet veren Kardiyum Alışveriş ve Yaşama Merkezi, bölgenin parlayan yıldızı olmaya devam ediyor. Kardiyum AVM’de açılan CINE CENTER sinema salonları renkli bir açılış kokteyli ile konuklarını ağırladı.

kardacls5Çekmeköy Taşdelen’deki Kardiyum Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bölgenin değerine değer katan hizmetler sunmaya devam ediyor. Bünyesinde barındırdığı markalara her geçen gün yenisini ekleyen Kardiyum AVM, CINE CENTER sinema salonlarını da bölge insanının hizmetine açtı. 5 salonu ile vizyondaki filmleri bölge halkının ayağına getiren CINE CENTER’in Kardiyum AVM’deki açılışı renkli bir kokteyli ile tanıtıldı.

kardacls3Kardiyum AVM Müdürü Aydoğan Süer’in ev sahipliğindeki tanıtım kokteyline; Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli, AVM’de hizmet veren mağazaların yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kardiyum AVM’nin gerçekleştirdiği hizmet yatırımlarıyla bölgenin yükselen değeri olmaya devam ettiğini dile getiren Kaymakam Kansız, AVM Müdürü Aydoğan Süer ve firma yetkililerine teşekkür etti. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli de, bölgenin Kardiyum AVM gibi girişimcilere her zaman ihtiyacı olduğunu ifade etti.

kardacls2AVM Müdürü Aydoğan Süer de, konuklarına teşekkür ettiği konuşmasında yatırımlara her zaman açık olduklarını kaydetti. Sinema salonlarının açılış kurdelesini kesen davetliler daha sonra hep birlikte salonları gezdiler ve Mucize filminin kısa gösterimini izlediler.  Kokteyle katılan davetliler, AVM’de hizmete giren bir başka marka Penti iç giyim mağazasının da açılış kurdelesini kesti.

kardacls4Türkiye’nin en başarılı butik alışveriş merkezlerinden biri olan Kardiyum’un Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer sinemanın açılışı ile ilgili olarak, “AVM’miz geçtiğimiz yıl tam doluluğa ulaştı. Bu başarının yanı sıra hayalimizdeki standartları taşıyan sinema salonlarımızı da bünyemize kattığımız için mutluyuz. 2014, bizim için gerçek anlamda büyüme yılı oldu” dedi.

kardacls6Dört katlı Kardiyum Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bölgede yaşayan ve çalışan 300 bin kişiye hitap ediyor. Hafta içi günde 5-7 bin kişiyi ağırlayan Kardiyum, hafta sonlarında 8-10 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor. Bu ilginin arkasında zengin marka karması ve ziyaretçi odaklı yönetim anlayışının payı büyük…

 

 

Reklamı Geç