Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇOCUKLARIMIZ EĞİTİMDEN GERİ KALMASIN DİYE TABLET DESTEĞİ..

Göreve geldiği 31 Mart

Göreve geldiği 31 Mart seçimlerinden bugüne, hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında her fırsatta yeni köprüler kuran Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik, hayırlı bir işe daha imza atarak, yine örnek bir dayanışmanın öncüsü oldu. Pandeminin en çok vurduğu alanların başında gelen eğitime; bu yıl kalem, defter, çanta, silginin ötesinde Tablet desteği ile önemli katkı sunan Muhtar Çelik, okullarından uzak kalan çocukların yüzünü güldürüyor.  

Pandemi salgınının en çok etkilediği alanların başında gelen eğitim alanında, uzaktan eğitim için çeşitli sebeplerle imkanı olmayan ailelerin çocuklarına tablet desteği sağlayan Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik, esnafından işadamına onlarca hayırseverin desteği ile çocuklara tablet hediye etmeye başladı.

Geçtiğimiz yıllarda her eğitim-öğretim dönemi öncesinde hayırseverlere çağrıda bulunarak imkanı olmayan öğrenciler için kitap, kırtasiye, çanta bot şeklinde destek yardımları sağlayan Muhtar Çelik’in bu yıl Pandeminin gerekleriyle uygun olan ‘Tablet’ desteği başta mahalle halkı olmak üzere tüm kamuoyunda takdir gören bir uygulama oldu. Mahallesinde çeşitli sebeplerden dolayı tableti olmayan öğrencilere yine bölge iş insanlarının destekleriyle aldığı tabletleri hediye eden Muhtar Çelik’in örnek uygulaması yüzleri güldürüyor.

Konuyla ilişkili olarak www.yerelgazete.com.tr aracılığı ile bölge kamuoyuna seslenen Muhtar Engin Çelik, “Pandemi en çok eğitimi etkilemiş vaziyette. Geleceğimiz çocuklarımızın uzaktan eğitim alabilmesi için bilgisayar, tablet hatta iyi düzeyde televizyonu dahi olmayan vatandaşlarımız var. Hiçbir yavrumuz eğitiminden geri kalmasın diye; karınca, kararınca misali eşten-dosttan, esnafından, işadamından sağladığımız kaynaklarla, yine mahallemiz esnafının olabilecek en uygun fiyatla tedarik ettiği tabletleri çocuklarımıza ulaştırıyoruz. Yeni tabletle ders görebilmenin mutluluğunu yaşayan yavrularımızın yüzündeki o gülümseme, o mutluluk, o heyecan dünyadaki her duyguya eşdeğer güzellikte” dedi.

Tablet desteği kampanyasının devam ettiğini kaydeden Muhtar Engin Çelik, “Gerek sosyal medyadan gerek çevremizden ve bölgemizden kampanyamıza destek veren tüm işadamlarımıza ve hayırsever yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum. İhtiyaç bitmiyor. Dolayısı ile kampanyamız devam ediyor. Bu zamanda imkanı olup güzel işler yapmak isteyen herkesi, yavrularımız için tablet desteği kampanyamıza katkı sunmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç