Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CORONA GÜNLERİNDE SAĞLIK VE EMNİYET GÜÇLERİNE MORAL OLDULAR..

Çekmeköy Taşdelen Muhtarı Serdar

Çekmeköy Taşdelen Muhtarı Serdar Karaman, Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik ve Kirazlıdere Muhtarı Orkun Karakaya, farklı ve anlamlı bir çalışmaya daha imza atarak mahalle halkının emek ve sevgiyle derlediği ikram ve hediyeleri sağlık ve emniyet çalışanlarına takdim ettiler. Birbirinden çalışkan 3 muhtarın bölgedeki fedakar hizmetleri vatandaşın takdirini toplamaya devam ediyor.

Çekmeköy’ün çalışkan, fedakar, hayırsever, genç ve dinamik 3 ismi; Taşdelen Mahallesi Muhtarı Serdar Karaman, Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik ve Kirazlıdere Mahallesi Muhtarı Orkun Karakaya, her gün yaptıkları takdire şayan yeni işlerle bölge insanının sevgisini kazanmaya devam ediyorlar. Her 3 mahallede başta muhtaç ve ihtiyaç sahibi aileler olmak üzere herkesin yardımına koşan Engin Çelik, Serdar Karaman ve Orkun Karaya, bugün de bambaşka güzelliğe vesile oldular. Mahalle halkının hazırlayıp, toparladığı ikram ve hediyeleri ilçenin sağlık ve emniyet güçlerine götüren muhtarlar anlamlı ve bir o kadar örnek bir çalışma gerçekleştirdi.

Kirazlıdere, Taşdelen ve Sultançiftliği mahalle halkının hazırladığı pasta, börek gibi çeşitli ikram ve hediyeleri Çekmeköy Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık emekçileri ile Çekmeköy Emniyet Müdürlüğü’nde görevli emniyet güçlerine götürerek Korona ile mücadele günlerinde moral olan muhtarlar Orkun Karakaya, Engin Çelik ve Serdar Karaman, yine fark yaratan güzel bir çalışmaya imza attılar. Bölge insanının emek ve sevgiyle sunduğu ikram ve hediyeler sağlık çalışanları ve emniyet güçlerini duygulandırdı.

Reklamı Geç