Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

COŞKUN OTO’DA ŞENLİK BAŞLIYOR..

HYUNDAI COŞKUN OTO tüm

HYUNDAI COŞKUN OTO tüm dostlarını ve müşterilerini 15- 16 Kasım tarihinde düzenleyeceği şölene davet ediyor. İki gün sürecek şenlik, bir birinden güzel mankenlerin katılacağı ve şölen havasında geçmesi beklenen etkinlikte HYUDAI İ20 lasmanı yapılacak.

coskunotosenkil3HYUNDAI’nin her yıl en çok satış gerçekleştiren Çekmeköy’deki plazası Coşkun Oto’da etkinlikler bitmek bilmiyor. Yılın belirli periyotlarında düzenlediği etkinliklerle yeni zenci porn
araçlarını tanıtan Coşkun Oto bunlara bir yenisini daha ekledi. Coşkun Oto, 15 – 16 Kasım tarihinde bir şenlik düzenlenecek. İki gün devam edecek şenlik, sabah saat 11: 00 den akşam 17: 00 ye kadar sürecek. Şölen havasında geçmesi beklenen ve iki gün sürecek etkinlikte HYUNDAI yeni i20 lasmanı yapılacak.

coskunotosenkil415- 16 Kasım tarihlerinde iki gün sürecek şölene; Chloc Lovphnon, Simge Tertemiz, ve Gamze seks hikayeleri Balım gibi bir birinden güzel Mankenler katılacak. Öte yandan şölende, Türk Kahvesi falı ve tarotlar, Çocuklar için oyun alanı çadırlar, ve bir birinden renkli animasyon oyunları, Açık büfe bronçh ve sürpriz hediyeler.

coskunotosenkil1COŞKUN OTO ÇEKMEKÖY PLAZA

Adres: Mimar Sinan Mah. Barbaros Hayrettin Paşa Cad. No:9 Çekmeköy –  İstanbul

Tel : (216) 643 43 43 – Faks : (216) 641 86 19 – E-mail: info@coskunoto.com.tr   – www.coskunoto.com.tr

6st X 45cm ilan revize son

 

Reklamı Geç