Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CROWNE PLAZA ÜMRANİYE’DE MUTLU DÜĞÜNLER ATÖLYESİ..

Birbirinden farklı ve özel

Birbirinden farklı ve özel etkinliklere imza atarak, inovatif adımlarla ilerleyen Crowne Plaza  Oryapark Ümraniye, yine bir ilki gerçekleştirerek, evlilik hazırlığındaki çiftleri mükemmel bir organizasyonla buluşturdu. Düğün deneyimini önceden yaşayan genç çiftler, gelin arabasından ikramlara tüm hazırlıkları heyecanla izledi.

crovn umraniye mutlu dugun 1Evlilik hazırlığında olan gelin ve damat adayları ile ailelerini günümüzün düğün trendleri ile buluşturan Crowne Plaza Oryapark, By Mustafa Organizasyon iş birliği ile düğün organizasyonu için ihtiyaç olabilecek tüm bilgileri keyifli bir etkinlikte tanıttı. Geçtiğimiz hafta sonu Crowne Plaza Oryapark Ümraniye’de gerçekleşen “Mutlu Düğünler Atölyesi 2016 ” etkinliğine katılan heyecanlı gelin ve damat adayları, renkli defileler, fırsatlarla dolu çekilişler ve sadece o güne özel indirimlerle, düşledikleri organizasyonu gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaştı.

crovn umraniye mutlu dugun 4Düğün Öncesi Hazırlıkları

Düğün öncesi tüm ihtiyaçlar için rehber olan organizasyonda; kır düğününden, kına gecesine, nişan ve gelin hamamına kadar tüm evlilik öncesi ihtiyaçlar canlandırıldı ve provalar yapılarak son derece eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikteki amacın Crowne Plaza Oryapark Ümraniye’de sunulan günümüz düğün trendlerini tanıtmak olduğunu gazetemize açıklayan Genel Müdür Aykut Bakay; “Hepimizin hayatında belki de bir defa yaşadığımız ve kaşla göz arasında gelip geçen düğün anlarının tüm hazırlık ve ihtiyaçlarını biz düşünüyoruz, heyecan ve keyfini ise bizi tercih eden konuklarımız yaşıyor” dedi.

crovn umraniye mutlu dugun 3Defileler, Çekilişler ve Gösteriler..

Kına, kaftan, gelinlik – damatlık modelleri, saç ve makyaj modelleri gibi birçok detayı yakından inceleme fırsatı bulan genç çiftler ve yakınları, Mutlu Düğünler Atölyesi ile eşsiz bir deneyim yaşadı. Mutlu Düğünler Atölyesi 2016’da ayrıca; katılımcılar arasında yapılan çekilişlerde, gelin yolu, masaj, yemek, spa girişi, gelin hamamı, merdiven süsleme, ücretsiz dj, saç makyaj ve dans dersi içeren hediyeler verildi. Katılımcılar etkinliğin zengin içeriğini yaşarken, aynı zamanda ikramlar ile de Crowne Plaza Oryapark’ın eşsiz lezzetlerini deneyimledi ve otel düğün menülerinin tabaklarda ki sunumunu gördü.

crovn umraniye mutlu dugun 2

crovn umraniye mutlu dugun 5

Reklamı Geç