Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CUMHUR İTTİFAKI ÇEKMEKÖY ADAYI AHMET POYRAZ’IN VATANDAŞ BULUŞMALARI HIZ KESMİYOR..

31 Mart’a sayılı günler

31 Mart’a sayılı günler kala seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çekmeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ahmet Poyraz, çarşıda-pazarda, mahallede sokakta her yerde ilçe halkıyla buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Çekmeköy Spor Kompleksi’ndeki coşkulu programla projelerini ve ekibini tanıtan Başkan Poyraz, yeni dönem hedeflerini anlattığı vatandaşlardan yoğun ilgi ve destek görüyor.

Sivaslılar’dan Trabzonlular’a, Karslılar’dan Ordulular’a, Rizeliler’den Samsunlular’a her akşam başka bir hemşeri derneğinin destek toplantılarına katılan Başkan Ahmet Poyraz, “Bu kenti birlikte kurduk, birlikte yönettik ve birlikte geliştirmeye devam edeceğiz” diyor. Ak Parti ve MHP Çekmeköy İlçe Teşkilatları’nın yanı sıra meclis üyesi adaylarının da katıldığı Başkan Ahmet Poyraz’ın seçim çalışmaları her geçen gün temposunu yükseltiyor.

Esnaf ve işadamı ziyaretleri, sivil toplum kuruluşu toplantıları, mahalle buluşmaları, sitelerde ve mahallelerde ev toplantıları, kanaat önderleri ile değerlendirmeler ve meslek örgütü buluşmaları gibi başlıklar altında devam eden çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yoğun tempoya rağmen ilçeye taşınan yeni ailelere ‘hoş geldiniz’ ziyaretleri ve yeni doğan bebeklere ‘hoş geldin bebek’ ziyaretlerini de aksatmayan Başkan Poyraz, “Vizyon projeler ile Çekmeköy’ün değerine değer katıyoruz” diyor.

Ekibiyle birlikte, “Tevazu, Samimiyet ve Gayret ile… Önce Millet… Önce Memleket…” sloganı ile çalışmalarını sürdüren Başkan Ahmet Poyraz, “10 yıldır onurla hizmet etme şerefine nail olduğumuz bu şehre daha hayırlı işler yapmak için 31 Mart’ta güven tazeleyeceğimize olan inancımız tamdır” diyor.

Katıldığı televizyon kanallarında yaptıkları hizmetleri anlatan Başkan Poyraz yeni dönem projelerini şöyle anlatıyor:

Reklamı Geç