Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MESAJLARINI ANADOLU YAKASI’NDAN VERDİ..

Anadolu Yakası’nda toplu açılış

Anadolu Yakası’nda toplu açılış törenlerine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Nisan referandumuna ilişkin mesajlarını Çekmeköy ve Sultanbeyli’den verdi. “Eski Türkiye görüntüleri, darbecilerin, terör örgütlerinin, ülkemizi diz çöktürmeye çalışan şer güçlerinin özlemidir” diyen Erdoğan; “Biz asla böyle bir Türkiye görüntüsüne razı değiliz. Milletimizle birlikte büyük Türkiye’yi istiyoruz. Milletimizle birlikte güçlü Türkiye’yi istiyoruz. Milletimizle birlikte lider ülke Türkiye’yi istiyoruz” dedi.

cumhurbaşkanı erdogan çekmeköy 7Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çekmeköy ve Sultanbeyli’de kamu kurumları ve ilçe belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hizmet ve tesislerin toplu açılış törenine umraniyekombiservis.org katıldı. Çekmeköy Taşdelen Meydanı’nda düzenlenen törende; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Vali Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve AK Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı da hazır bulundu. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın selamlama konuşmasıyla başlayan toplu açılış töreninde  vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan Çekmeköy’den tüm dünyaya mesaj verdi.

cumhurbaşkanı erdogan çekmeköy 4İstanbul’un genç ilçelerinden Çekmeköy’ün yıldızının, hem doğal güzellikleri hem de üretime ve istihdama olan katkısıyla giderek parladığını belirten Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminde Çekmeköy halkının cesaretle sokaklara dökülerek, darbecilerin karşısına dikildiğini ve kahramanlığını tarihe yazdırdığını söyledi. 16 Nisan’da gerçekleşecek referandumun, 15 Temmuz’un hesabını sorma günü olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kandil’den ve Pensilvanya’dan, PKK ve FETÖ terör örgütleri ele başlarının halka referandumda ‘hayır’ denmesi için haber gönderdiğini hatırlattı ve “Bilesiniz ki ‘hayır’ diyenlerin şu anda attığı adım budur ve bunlar şu anda bölücü terör örgütlerine destek verenlerdir. Bunların ta kendisidir. Niye ‘evet’ diyemiyorlar? Çünkü ‘evet’ bunların bu ülkedeki geleceğini karartacaktır. Bakın şunu unutmayın, sevgili Peygamberimiz buyuruyor; ‘Kişi sevdikleriyle beraberdir’ Sen Kandili mi seviyorsun? Onlarla berabersin. Ne diyor Kandil? ‘Hayır’ ‘Hayır’ diyenler onlarla beraber haşrolunacak. Bu kadar açık ortada” diye konuştu.

cumhurbaşkanı erdogan çekmeköy 5Halk oylamasına sunulan yeni sistemde Cumhurbaşkanı ile Başbakanlık görevlerinin birleştiğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her ne kadar bunu ana muhalefetin başındaki zat bilmiyorsa da ben buradan hatırlatayım. Ne yapalım öğrenecek. Biz anlatacağız, siz de anlatacaksınız böylece öğrenecek” ifadelerini kullandı.

cumhurbaşkanı erdogan çekmeköy 1Mevcut sistemde hükûmetlerin kanun tasarısını hazırlayıp Meclisin bunları onayladığını yeni sistemde ise sadece milletvekillerinin kanun teklifi verebileceğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana muhalefet liderinin “550’den 600’e çıkacak. 550 bize yetmedi mi? Bize 450 bile fazla” şeklindeki sözlerine atıfta bulundu ve “Ana muhalefetin başındaki zata şunu söylemek lazım, temsilde adalet denen bir şey var, işte bu Anayasa bunu getiriyor. Sen şu Avrupa ülkelerine bir bak, Almanya’da Alman parlamentosunda kaç milletvekili var bir bak, oradan bir ders al” diye ekledi.

cumhurbaşkanı erdogan çekmeköy 10Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2003 yılından beri para musluklarının nerelerden kesilip hangi hizmetlere aktarıldığını milletin çok iyi bildiğini dile getirerek, ülkeye yılda gelen uluslararası sermaye miktarının 1 milyar doları bile bulmadığına işaret etti. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu rakamın geçen 14 yılda ortalama 13 milyar dolara ulaştığını, ülkede istikrar, güven ortamı olunca yatırım da istihdamın da ihracatın da gerçekleşeceğini söyledi.

cumhurbaşkanı erdogan çekmeköy 8Başkan Ahmet Poyraz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Sultan Abdulhamid Han’ın yarım kalan projeleri arasında yer alan ve yüzyıl sonra metro olarak hayata geçirilen, Üsküdar-Alemdağ tramvay hattı yapım talimat metninin yer aldığı tabloyu hediye etti.

cumhurbaşkanı erdogan çekmeköy 11

cumhurbaşkanı erdogan çekmeköy 6

cumhurbaşkanı erdogan çekmeköy 3

 

cumhurbaşkanı erdogan çekmeköy 2

Reklamı Geç