Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CUMHURİYET FESTİVALİ’NE MUHTEŞEM FİNAL..

Cumhuriyetin 94. yılını, bir

Cumhuriyetin 94. yılını, bir ay süren 94 etkinlikle kutlayan Maltepe Belediyesi, “Cumhuriyet Benim” festivalinin finalini 94 davulcunun katılacağı mübadil davulu, fener alayı ve muhteşem bir konserle yapacak.

Maltepe’nin tüm mahallelerinde gerçekleştirilen festival, 29 Ekim’de yapılacak Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü ve Suzan Kardeş konseriyle son bulacak. 29 Ekim sabahında Maltepe Meydanı’nda 94 davulla başlayacak kutlamalar, Çoksesli Çocuk Korosu, Mübadil Korosu ve Özel Saklı Dünyam Anaokulu Çocuk Bandosu ile renklenecek. Belediye hizmet binası önünden başlayacak ve Maltepe Meydanı’nda sonlanacak olan fener alayının ardından, Selanik göçmeni sanatçı Suzan Kardeş, Atatürk’ün sevdiği şarkıların da yer aldığı repertuarıyla sahne alacak.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Cumhuriyetimizin 94. kuruluş yılını 94 muhteşem etkinlikle, tüm Maltepe halkı ile birlikte kutladık. Ekim ayını Cumhuriyet şölenine dönüştürdüğümüz Maltepe’de, her güne en az iki etkinlik sığdırdık. Dünyanın farklı kültürlerini Maltepe halkı ile buluşturduk” diye konuştu.

Reklamı Geç