Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DAHA GÜÇLÜ ÜMRANİYE İÇİN ÇAKIROĞLU İLE YOLA DEVAM..

Ak Parti Ümraniye İlçe

Ak Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı ile tabanın yoğun isteği üzerine; genel merkez ve İstanbul İl Başkanlığı tarafından aday gösterilen Enver Sedat Çakıroğlu, “Daha güçlü bir Ümraniye için hep birlikte yolumuza devam edeceğiz” dedi.

cakiryerelgazete1Hafta sonu Cumartesi günü saat 15.00’da Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde yapılacak olan Ak Parti Ümraniye İlçe kongresi öncesi heyecan dorukta. Teşkilatın ve tabanın yoğun istekleri sonucunda genel merkez ve il başkanlığı tarafından aday gösterildiği için, yeni ilçe başkanı seçilmesine artık kesin gözüyle bakılan Enver Sedat Çakıroğlu ile bir söyleşi yapan YEREL GAZETE, bu heyecan ve coşkuyu sizler için araştırdı.

cakiryerelgazete3Kongre öncesi YEREL GAZETE’ye önemli açıklamalarda bulunan Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Adayı Enver Sedat Çakıroğlu; “Teşkilatın ve tabanın yoğun istekleri sonucunda genel merkez ve il tarafından aday gösterilme onurunu ve gururunu 6 Aralık günü tüm Ümraniyelilerle paylaşacağım” dedi.

cakiryerelgazete2Siyasi geçmişi ve bugüne kadarki çalışmaları hakkında bilgiler vererek sözlerine başlayan Çakıroğlu; “1993’ten bugüne 21 yıldır Ümraniyeliyim. İşimi Ümraniye’de kurdum, aşımı ve eşimi Ümraniye’de buldum. Yaşamış olduğum bu güzel kenti daha güzel kılma çalışmalarına katkıda bulunmak için her zaman siyasetin içinde oldu ve tabanın isteği ile olmaya devam edeceğim. Üyesi olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum partimin gençlik kollarından seçim işleri sorumluluğuna, il hukuk komisyonundan meclis üyeliğine ve 6 yıldır da belediye başkan yardımcılığına kadar birçok alanda görev almak nasip oldu” dedi.

cakiryerelgazete5Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’na adaylığı hakkında, “700 bin nüfuslu Ümraniye’mizin kaymakamlığından belediyesine, tapu dairesinden nüfus idaresine, emniyeti, vergi dairesi ve STK’larına kadar tüm kurum ve kuruluşlarını çok iyi bilen bir kişi olarak uyum ve koordinasyonu en iyi şekilde kurgulayıp, ilçemizin gücüne güç katacağıma inandığım için teşkilatım ve tabanın isteği üzerine bu yola çıktım” diyen Çakıroğlu; “Çıkmış olduğum bu yolda yapılan temayüller neticesinde tabanın sesine kulak veren genel merkez ve il başkanlığımızın adaylığıma açık destek vermesi şahsım için onurdur, gururdur” şeklinde konuştu.

cakiryerelgazete0Kongre sonrası için de önemli mesajlar veren Çakıroğlu; “İnanıyorum ki; 6 Aralık’ta delegemizin de teveccühü ile daha güçlü bir Ümraniye hedefine doğru hep birlikte yolumuza devam edeceğiz. Yeni dönemde; kadınından gençliğine, ana kademesinden tüm mahalle birimlerine kadar her yönüyle iletişimi daha kuvvetli, daha uyumlu, daha sıkı, daha diri ve daha güçlü bir teşkilat sözümüzü layıkıyla yerine getireceğimizden hiç kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın” diye açıklamalarda bulundu.

Herkesi daha çok kucaklayan, parti içi birlik ve beraberliğe daha çok önem veren bir teşkilat hedeflediğini kaydeden Çakıroğlu, “Halka karşılık daha çok açılım ve daha yakın diyalog dönemini başlatacağız. Teşkilatın her bir kademesi halkımızla daha çok iç içe olacak ve vatandaşla daha yakın duracak. Yeni dönemde Ümraniye’mizin başarılarına yeni başarıları hep birlikte ekleyeceğiz ve Ümraniye’miz yoluna daha emin ve daha kararlı adımlarla yürümeye devam edecek” dedi. Çakıroğlu; “Teşkilatımızın her kademesinde görev alan tüm partililerimiz ve parti tabanımızdaki her bir bireyin şahsıma karşı göstermiş olduğu bu güven ve inancı boşa çıkarmayacağım” dedi.

cakiryerelgazete4Ümraniye Belediyesi’nde başarılı işlere imza attı..

6 yıl boyunca sürdürdüğü belediye başkan yardımcılığı görevini başarıyla yürüten ve bu başarılarının neticesinde Ümraniye Belediyesi’ne önemli ödüller kazandıran projelerde imzası olan Enver Sedat Çakıroğlu; “Son yıllarda hayatın her alanında önemli hizmet ve yatırımlara ev sahipliği yapan Ümraniye’mizde Başkanımız Sayın Hasan Can beye yardımcı olmaya çalıştım. Fen işlerinden ruhsata, emlak istimlaktan temizlik, veteriner, çevre koruma, bilgi işlem, kadın ve dayanışma ile sosyal yardımlaşma gibi pek çok müdürlüğün hizmetlerini yürütmek için gayret gösterdim. Görevim boyunca her zaman kapımı açık tuttum, hiçbir zaman randevu sistemini kullanmadım ve geri dönmediğim hiçbir vatandaşımız olmadı. İşte bu noktada geliştirdiğimiz ve daha önceden adı Beyaz Masa olan Çözüm Merkezi Projemiz sayesinde ulaşabilir kişi sayısını 10 binden 120 binlere çıkarmayı başardık ve bu başarımız Marmara Belediyeler Birliği tarafından yılın en iyi projesi ödülüne layık görüldü. Yine temizlikte yapılan üstün çalışmalar neticesinde 2003 yılında Ümraniye’miz İstanbul’un 1.’si, Türkiye’nin 3.’sü seçildi ve ödüle layık görüldü” dedi. Ümraniye Belediyesi’ndeki görevi boyunca Başkan Hasan Can ve ekibi ile birlikte ilçeye kazandırılan hizmetlere önemli katkılarda bulunan Çakıroğlu, “Ümraniyemiz hak ettiği hizmeti ve yönetim şeklini almaya ve yaşamaya devam edecek” dedi.

Çakıroğlu Kimdir?

1975 Trabzon doğumlu olan Çakıroğlu, ilk, orta ve lise öğrenimini memleketinde tamamladı. Babasının görevi icabı Kars Selim nüfusuna kayıtlı olan Çakıroğlu, İstanbul Hukuk Fakültesi mezunu ve avukat olmasına rağmen maliye öğrenimi de görüp mali müşavir olmuştur. 1993 yılından itibaren Ümraniye’ye yerleşen ve 21 yıldır da Ümraniye’de ikamet eden Çakıroğlu, siyasete başladığı Ak Parti’nin her kademesinde görev alarak yükseliş grafiğini sürdürdü. Okumayı çok seven Çakıroğlu, halen eğitim almakta ve sosyoloji okumaktadır. Evli ve 2 çocuk babası olan Çakıroğlu, siyasetin dışında sosyal hayatın da her zaman içerisinde yer alan bir isim.

Reklamı Geç