Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘DAHA HUZURLU BİR ÇEKMEKÖY’ İÇİN TOPLANDILAR..

Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü,
Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Polis halk ilişkilerini geliştirmek, vatandaşlarımızın şikâyetlerine yerinde çözüm bulabilmek amacıyla güvenlik konularının görüşüldüğü ve halkın şikâyetlerinin dinlendiği bir huzur toplantısı gerçekleştirdi.
Çekmeköy Turgut Özal Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Emniyet Müdürü Hüseyin Oğuz Namlı, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yazıcı, Çekmeköy İlçe Jandarma Komutanı V. Kıdemli Başçavuş Mehmet Gökçe, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, daire amirleri, okul müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlayan programda açılış konuşması yapan İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Oğuz Namlı katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Programda İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimlerin hizmetinin tanıtıldığı slayt gösterimi ile toplantıya katılan kişiler Çekmeköy ile ilgili güncel asayiş durumu paylaşıldı. Slayt gösteriminin ardından Kaymakam Resul Çelik, Emniyet Müdürü Hüseyin Oğuz Namlı, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yazıcı, Jandarma Komutanı V. Kıdemli Başçavuş Mehmet Gökçe, soru ve görüşlerin alınması için kürsüye çıktı.
Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, programda yaptığı konuşmada vatandaşların taleplerinin tek tek not alınarak kaydedildiğini söyledi. Vatandaşların belirttiği tüm hususların kamu kurum ve kuruluşların ortak çalışmaları ile neticeye varması için var güçleri ile çalışacaklarını söyleyen Kaymakam Çelik, ilgi ve katılım için yürekten teşekkür ettiğini belirtti.
Reklamı Geç