Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEVA PARTİSİ ÇEKMEKÖY TEŞKİLATI YEREL BASINLA BULUŞTU..

Yerel basınla buluşan DEVA

Yerel basınla buluşan DEVA Partisi Çekmeköy Kurucu İlçe Başkanı Av. Abdülkadir Kacemer, partisinin çalışmaları ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İlçe yönetim kurulu üye listesini de kamuoyuna açıklayan Kacemer, “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın Çekmeköy turunda gördüğümüz ilginin beklentimizin 10 değil, 100 katı olduğuna şahit olunca ben bile şaşırdım” dedi.

YEREL GAZETE ÖZEL HABER / Geçtiğimiz günlerde ilk olağan kongresini yaparak güven tazeleyen DEVA Partisi Çekmeköy Kurucu İlçe Başkanı Av. Abdülkadir Kacemer, Yardımcısı Serpil Erdoğan ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yerel basın temsilcileriyle biraraya gelerek, son duruma ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kendisinin 40 yaşında genç bir ilçe başkanı olduğunu belirterek sözlerine başlayan Kacemer, bugüne kadar sporundan mesleki kuruluşuna, yerelinden yöreseline kadar pek çok sivil toplum kuruluşunda aktif görevler aldığını kaydetti. Dernekçilik sayesinde İstanbul’un her mahallesini ve bölgesini karış karış gezdiğini ve çok iyi bildiğini ifade eden Kacemer, 1989 yılından beri Çekmeköy’de yaşadığını ve 2008 yılında Çekmeköy’de hukuk bürosu açan 3 avukattan biri olduğunu söyledi. Çekmeköy’de Serbest Meslek Mensupları ve Ordulular Derneği gibi pek çok STK’da kuruculuk ve yöneticilik yaptığını kaydeden Kacemer, ilçedeki siyasi süreci de yakından takip ettiğini ve hiçbir partiye kaydı olmaksızın ilk siyasi deneyimini Hüseyin Avni Sipahi ile yerel seçimlerde yaşadığını anlattı.

Gelinen süreçte Aralık 2020’de DEVA Partisi İlçe Başkanlığı görevinin kendisine tevdi edildiğini söyleyen Kacemer, “Teşkilatlanma çalışmalarımızı hızla tamamlayarak İstanbul’da kongresini yapan iki ilçeden biri olduk ve kadın ile gençlik kotasını uygulamak şartıyla yönetimimizi belirleyerek sahaya indik. Sokakta Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ve onun nezdinde partimize müthiş bir ilgi ve alaka var. Geçtiğimiz hafta kongremize teşrif eden Sayın Babacan’ın Çekmeköy turu esnasında bu ilgi ve alakayı beklentimizin değil 10 katı, 100 katı olarak görünce açıkçası bir ilçe başkanı olarak ben bile şaşırdım. İstisnasız tüm otobüs şoförleri araçlarını durdurup genel başkanımızla sohbet etti, bütün araçlar bize el sallayıp sevgi gösterilerinde bulunda ve vatandaşlarımız balkonlardan bizleri selamladı. Gördüğümüz yoğun teveccüh, bize doğru istikamette olduğumuzu bir kez daha göstererek, şevkimizi daha da kamçıladı” dedi.

DEVA Partisi’nin Ak Parti’den sonra Türkiye genelindeki tüm bölgelerde teşkilatlanan ikinci parti olduğunu söyleyen Av. Abdülkadir Kacemer, “Doğudan batıya, kuzeyden güneye ülkenin her bölgesinde eksiksiz şekilde teşkilatlanan bir Ak Parti vardı şimdi bir de DEVA Partisi oldu” dedi. Parti olarak kendilerinin hiçbir anket yapmadıklarını ifade eden Kacemer, diğer partilerin yaptığı anketlerde DEVA’nın Türkiye’nin 6. sırasına oturan parti olduğunu sözlerine ekledi.

Çekmeköy gündemine de değinen Av. Abdülkadir Kacemer, ilçenin tüm sorunlarına vakıf olduklarını söyledi. Önümüzdeki günlerde internet üzerinden her mahallenin sorunlarını dile getiren ve çözüm önerileri sunan post paylaşımlar yaparak gündem oluşturacaklarını ifade eden Kacemer, “Vatandaşımızın sesi olacağız. Bu noktada siz yerel basınımızın da yapacağı yayınlarla tabandaki sorunları bizlere iletmesini bekleriz. Genel başkanımızın tevazu ve mütevazi halini bağırmadan ve hiç kimseyi ötekileştirmeden her yerde olduğu gibi Çekmeköy’de de sürdürmekte kararlıyız” dedi.

Siyaseten çıktıkları yolda hiçbir korkularının olmadığını ve ödenmesi gereken bir bedel varsa da ödemeye hazır olduklarını dile getiren Kacemer, “Geçmişte birlikte yol yürüdüğümüz çoğu arkadaşımız bizlerle resim çektirmekten veyahut akşam 7’den sonra ziyaret ettiği ilçe başkanlığımızda paylaşım yapmaktan korkuyor. Bizler bunu da kırdık, kırmaya devam edeceğiz. Hiç kimseden korkacak, çekinecek bir durumumuz yok. Ülkemizin geleceği, halkımızın huzur ve mutluluğu için ödenmesi gereken bir bedel var ise bunu da ödemeye hazırız” şeklinde konuştu. DEVA Partisi İlçe Başkanı Av. Abdülkadir Kacemer, yönetim kurulu üye listesini şu şekilde açıkladı:

Reklamı Geç