Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEVA ÜMRANİYE TEŞKİLATI, İLMEK İLMEK İŞLİYOR..

DEVA Partisi Ümraniye İlçe

DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı 30 Martta yaptığı 1. Olağan Kongre sonrasında kurduğu yönetim kurulu ile sahaya indi. Metro İstasyonları ve mahallelerde yapılan siyasi çalışmalar ile sahayı domine eden DEVA Ümraniye teşkilatı kısa sürede kendinden söz ettirmeyi başardı.

DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Mimar Hasan Keleş ve ekibi yukarıdan aşağıya bütün Ümraniye’ye nüfuz ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Geçtiğimiz Ramazan ayında yapılan Metro duraklarındaki çalışmalar ile onbinlerce Ümraniyeli ile buluşan DEVA teşkilatı Bayram ve sonrasında Ümraniye’nin muhtelif yerlerinde açtığı çadırlarda esnaf ve vatandaşlara ulaşıyor.

Siyasete yeni bir heyecan ve renk getiren DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Mimar Hasan Keleş yaptığı açıklamada, “partimizin baraj sorunu yok. Biz taşı ne kadar ileriye atabiliriz ona çalışıyoruz. Ümraniye DEVA partisini bağrına bastı. Birbirinden değerli yönetici arkadaşlarım ile Ümraniye ve İstanbul a DEVA olmak için çalışmalarımızı arttırarak devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Siyasetin tecrübeli isimleri ile hiç  siyaset yapmamış  isimlerden oluşan yönetim kurulunu bir araya getiren Hasan Keleş  şimdilerde  mahalle teşkilatlarını kurmak için çalışarak yaklaşan seçimlere hazırlık yapıyor.

Reklamı Geç