Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DİLAVER KOÇ; “İYİ PARTİ AİLEMİZ YENİ ÜYELERLE GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR”

İYİ Parti Çekmeköy İlçe

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na yeni üye kayıtları hız kesmiyor. Çeşitli siyasi partilerden istifa eden çok sayıda vatandaş törenle İYİ Parti rozetlerini taktı. İlçe Başkanı Dilaver Koç, “İYİ Parti Ailemiz yeni üyelerle gücüne güç katmaya devam edecek” dedi.

Çekmeköy’de zaman zaman kurulan ‘Üyelik Karavanı’ başta olmak üzere bir çok noktada yeni üye çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Teşkilatı, geçen akşam da ilçe binasında yeni bir katılıma ev sahipliği yaptı. Çeşitli partilerden istifa ederek İYİ Parti saflarına geçen yeni üyelerin rozetleri, İlçe Başkanı Dilaver Koç, Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç ve Gençlik Kolu Başkanı Kemal Karayaka tarafından takıldı. Programda yapılan konuşmalarda İYİ Parti ailesinin yeni üyelerle her geçen gün daha da büyüdüğü ifade edildi.

“İYİ Parti Çekmeköy Ailesi, bu akşam olduğu gibi yeni katılımlarla büyümeye devam ediyor” diyen İlçe Başkanı Dilaver Koç, “İYİ’ler bu çatı altında buluşup birlik oldukça Türkiye’miz de daha iyi oluyor. Umutlarımız birlikte büyüyor ve daha da büyüyecek. Partimizin her bir il ve ilçe teşkilatında milletimiz akın akın İYİ Parti’yi tercih ediyor. Doğru yolda, doğru istikametteyiz. Bu akşam aramıza katılan yeni üyelerimize hoş geldiniz diyor, üyeliklerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Reklamı Geç