Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DİLEĞİMİZ BU ACILAR BİR DAHA YAŞANMASIN…

Şehit haberleri ülkemizin dört

Şehit haberleri ülkemizin dört bir yanında büyük acıya sebep olurken milletçe şehitlerimiz için dualarda buluşuyoruz. Çekmeköy’de ise Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER’in organize ettiği şehitlerimiz için dua ve mevlüd programı binlerce kişiyi buluşturdu.

Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerinin hain saldırısı sonucu verdiğimiz 33 şehidin acısı tüm yürekleri dağlarken ulusça dualarda buluşarak şehitlerimizi andık. Çekmeköy Madenler Meydanı’nda da Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER’in organize ettiği lokma dağıtımı ve dua programı bölge halkını biraraya getirdi. Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan’ın da katıldığı lokma dağıtım programında şehitlerimiz için edilen duaların ardından dernek merkezinde de Kuran-ı Kerim okutuldu.

Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demir, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’ndan Albay Mehmet Özkul, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur, DP İlçe Başkanı Metin Özkan, Muhtarlar Derneği Başkanı Nejat Girgin, siyasi parti ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda STK temsilcisi ile ilçenin önde gelen isimlerinin katıldığı programda şehitlerimiz için edilen duanın ardından bir daha böyle acılar yaşanmaması için temennilerde bulunuldu. ÇEKMÜDER dernek merkezinde de şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okutuldu ve şehitlerimizin ruhları için dualar edildi.

Bütün Türkiye’nin ayakta olduğu bir günde Çekmeköy’ün de birlik ve beraberlik içinde ortak acıda buluştuğunu hatırlatan ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, “Allah’tan dileğimiz bir daha böyle acılar yaşanmaması. Rabbim ülkemizi ve milletimizi koruyan ordumuza güç versin, askerlerimizi korusun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve tüm milletimize sabır ve baş sağlığı diliyorum” dedi.

Reklamı Geç