Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DÖRT BİR YANDA DALGA DALGA ZAFER BAYRAMI COŞKUSU..

30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta büyük coşku ile kutlanıyor. İstanbul’un tüm ilçe merkezlerinde de sabah Atatürk Anıtı’na çelenk bırakma ve saygı duruşu törenleri yapıldı.

İstanbul’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, Taksim Meydanı’ndaki Cumhuriyet Anıtı önünde tören düzenlendi. Cumhuriyet Anıtı’na sırasıyla İstanbul Valiliği, 1. Ordu Komutanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin çelenkleri bırakıldı.

Vali Ali Yerlikaya, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Kemal Yeni, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, milletvekilleri ve siyasi partilerin temsilcileri ile diğer ilgililerin katıldığı törende daha sonra, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, törenin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, o gün kurtuluş mücadelesi için savaşan ve zaferi kazanan milletin yeni çağda başka zaferler kazanması gerektiğini ifade etti.

Öte yandan sabah saatlerinde Üsküdar’dan Çekmeköy’e, Ataşehir’den, Kartal, Kadıköy ve Tuzla’ya kadar tüm ilçe merkezlerinde de kaymakamlık, belediye ve siyasi parti temsilcilerinin çelenk koyma ve saygı duruşu törenleri yapıldı. Akşam da yine ilçe merkezlerinde fener alayı yürüyüşleri yapılacak.

Reklamı Geç