Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“DÖRT BİR YANI KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR..”

Partisinin Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı

Partisinin Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İlçe Başkanı Yüksel Karaçam ve partililerle biraraya gelerek saha çalışmalarına ilişkin istişarelerde bulundu.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle buluştu. İlçe Başkanı Yüksel Karaçam ve teşkilat mensupları ile saha çalışmalarına ilişkin görüş alışverişinde bulunan Buğra Kavuncu, Ümraniye’nin sorunları ve sorunların çözümüne ilişkin talepler hususunda bilgiler aldı. İstanbul’un her köşesinde her vatandaşa ulaştıklarını ve topluma dokunan hizmetler ürettiklerini kaydeden Başkan Kavuncu, özellikle pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yardım ve desteklere daha çok önem verdiklerini ifade etti.

İYİ Parti teşkilatları olarak yurdun dört bir yanını karış karış gezdiklerini söyleyen Kavuncu, “Moral ve motivasyonunuzu yüksek tutunuz. Gittiğimiz her yerde milletin bizi çağırdığı gerçeğini açık ve net olarak görüyoruz. İyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistem ile vatandaşlarımız, hasret kaldığı refaha ve huzura kavuşacak. Bunan inancımız tamdır” dedi. Partililerden yeni süreçte daha fazla saha çalışması isteyen Kavuncu, “Ümraniyeli her bir vatandaşımıza ulaşmalı, dokunmalı ve talebini alıp çözüme kavuşturmak için çalışmalısınız. Bizler bu noktada sizlerden gelecek tüm taleplere sonuna kadar sahip çıkacağız” dedi.

Reklamı Geç