Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DOSTLAR SOFRASINDA BEREKETLİ BULUŞMA!..

Bölgemizin sevilen, girişimci genç

Bölgemizin sevilen, girişimci genç iş insanlarından Cüneyt Ilgın’ın Taşdelen Mahalle Muhtarı Serdar Karaman, Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik, Şükrü Bakar ve Murat Altun ile birlikte organize ettiği yemek daveti eski dostları aynı sofrada buluşturdu.

Çekmeköy Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sırapınar Muhtarı Nejat Girgin ile 21 mahalle muhtarının, mahallelerinde yaşayan güngörmüş simalar ile birlikte katıldığı Taşdelen Alihan Restoran’daki güveç ikramına Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü H. Oğuz Namlı, Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Kurucu Başkanı Sıtkı Aydemir, Ümraniye eski Belediye Başkanı Mehmet Bingöl ile İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç gibi pek çok isim katıldı. Bir çok STK temsilcisi ve işadamı da davete icabet etti.

Pandemi sürecinin ardından bir araya gelebilmenin mutluluğunu yaşayan eski dostlar hoşsohbet bir akşamın bereketini paylaştı. Davete icabet eden tüm konuklarına teşekkür eden Cüneyt Ilgın, “Bu vesile ile bir araya gelmenin mutluluğunu bizlere yaşattığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. İstedik ki pandeminin ardından büyüklerimiz ve arkadaşlarımız ile biraraya gelelim. Bu sofranın kurulmasında emeği ve katkısı olan muhtarlarımız Serdar Karaman ve Engin Çelik’e, değerli ağabeyimiz Şükrü Bakar ve Murat Altun ile bu mekanın sahibi Murat ağbiye teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtar Serdar Karaman ve Şükrü Bakar da yaptıkları konuşmalarda konuklarına teşekkür ettiler. Ümraniye eski Belediye Başkanı Mehmet Bingöl de anlamlı organizasyonda kendilerini buluşturan davet sahiplerine teşekkür etti.

Reklamı Geç