Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DR. AYDOĞAN SÜER KARDİYUM’U ZİRVEDE BIRAKTI..

Son 4 yıldır Kardiyum

Son 4 yıldır Kardiyum Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin genel müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren Dr. Aydoğan Süer, 1 Mart 2016 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı ve 5 Mart’tan itibaren de İbrahim Dumankaya Holding (DKY İnşaat) Yönetim Kurulu Danışmanı olarak göreve başlayacak. Kariyerinde üstün bir performans grafiği sergileyen Süer, yüzde 100 doluluğa ulaştırdığı Kardiyum AVM’yi butik alışveriş merkezleri arasında zirveye taşıyarak görevini tamamladı.

kardiyum aydogan 4Genel Müdür olarak görev yaptığı 4 yıl boyunca başarılı bir performans gösteren Dr. Aydoğan Süer, yüzde 20 doluluk oranıyla teslim aldığı alışveriş merkezini, yüzde 100 doluluğa ulaştırdı. Çekmeköy’ün kalbindeki Taşdelen Kardiyum Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bugün yüksek teknolojiye sahip sinema salonu, renkli etkinlikleri ve güler yüzlü ekibi ile zengin bir marka karmasına sahip.

kardiyum aydogan 3Yazılı basın ve televizyonların sevilen yüzü Dr. Aydoğan Süer, Kardiyum’da çalıştığı sürece, hem ziyaretçilerin yaşamında olumlu etkiler bırakmak hem de perakendecilerin karlılığını artırmak için önemli projelere imza attı. 2012 yılında aylık 49 bin kişi olan müşteri giriş sayısının 270 binlere ulaşması, Dr. Aydoğan Süer’in somut başarılarından biri…

kardiyum aydogan 1Tam doluluğa ulaşan Kardiyum, İstanbul’un en başarılı butik alışveriş merkezlerinden biri kabul ediliyor. Bölge halkına yönelik etkinliklerle pek çok sosyal sorumluluk projesi yaratan, çevredeki spor kulüplerini destekleyen ve sektörel platformda öncü çalışmalar yapan Süer, Kardiyum’daki yoğun çalışma temposuna ek olarak alışveriş merkezleri ve perakendeye yönelik 2 kitap yazdı. Televizyon programları ile Türkiye’de bilinçli tüketici oluşturulması için çalışmalar gerçekleştirdi.

kardiyum aydogan 2Mart ayı başında görevini bırakan Dr. Aydoğan Süer, Ankor Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Yılmaz’a ve tüm yönetim kurulu üyelerine, çalışma süreci boyunca kendisine gösterdikleri destek için teşekkür ederek şöyle konuştu: “Tam doluluğa ulaşan Kardiyum’da artık görevimi tamamladığıma inanıyorum. Beraber çalıştığım Kardiyum Ekibi’nin tüm fertlerine gönülden teşekkür ederim. Kardiyum Alışveriş ve Yaşam Merkezi, sağlam temeller üzerinde başarıyla yoluna devam edecektir. Ben de yine marka yaratma, yönetim ve yatırım konularında AZTEK Araştırma ve Eğitim Hizmetleri Grup da AVM ler ve Perakende sektöründe Eğitmen ve Danışman olarak tüm tecrübelerimi paylaşmaya devam edeceğim.”

kardiyum aydogan 5Dr. Aydoğan Süer,05 Mart 2016 Tarihinden itibaren İbrahim Dumankaya Holding (DKY İnşaat) Yönetim Kurulu Danışmanı olarak yeni görevine başlayacak. Yerel Gazete olarak sevilen yönetici Dr. Aydoğan Süer’e yeni görevinde ve bundan sonraki kariyerinde nice başarılar dileriz..

kardiyum aydogan 6

Reklamı Geç