Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DSP İSTANBUL ADAYLARI ÇEKMEKÖY’DE BULUŞTU..

31 Mart yerel seçimlerine

31 Mart yerel seçimlerine doğru saha çalışmalarını sürdüren Demokratik Sol Parti İstanbul Büyükşehir Adayı Muammer Aydın ve İstanbul İl Başkanı Çiğdem Mercan, Çekmeköy Adayı Ayşenur Altan’ın düzenlediği yerel basın buluşmasına katılarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

DSP Ümraniye Adayı Nesim Pakır ve Sancaktepe Adayı Seyfi Ergül’ün de katıldığı Çekmeköy’deki yerel basın buluşmasında projelerini anlatan Çekmeköy Adayı Ayşenur Altan, “Yaşadığım bu kentin sorunlarını temiz bir belediyecilik anlayışı ile çözmek için bu yola çıktım” dedi. Çekmeköy’ü İstanbul’un en gözde semti yapacak projeleri olduğunu kaydeden Ayşenur Altan; “Şahinbey Caddesi trafiğe kapatılıp, trafik akışı yeniden düzenlenecek ve caddeye tarihi nostaljik bir tramvay hattı kurulacak” dedi.

DSP İstanbul İl Başkanı Çiğdem Mercan da yaptığı konuşmasında 31 Mart yerel seçimlerinin önemine vurgu yaptı. İstanbul’da büyük bir başarıya imza atacaklarına inandıklarını ve saha çalışmalarını bu inançla gerçekleştirdiklerini kaydeden Mercan, sadece CHP’den değil Ak Parti’den de geçmişte belediye başkanlığı yapmış olan isimlerin bugün DSP’yi tercih ettiklerine dikkat çekti. Adalar Adayı Coşkun Özden’i örnek gösteren Mercan; “İstanbul’un tüm ilçelerinde iddialıyız. Her ilçede adayımız var ve adaylarımızın önemli bir bölümü kadın adaylar. DSP’de kadın kotasının sadece adı değil kendisi de var ve uygulanmaktadır” dedi.

DSP İstanbul Büyükşehir Adayı ve aynı zamanda bir Çekmeköylü olan Muammer Aydın da yaptığı değerlendirmede, “İstanbul Avrupa’nın ve dünyanın önemli bir şehri. Bu şehirde sosyal halkçı belediyecilik anlayışı ile sevgiyi hakim kılmak ve İstanbullu kültürünü yeniden yaşamın merkezine taşımak en büyük projemiz. İstanbullu kültüründe karşılıklı sevgi ve saygı egemen olduğu vakit diğer sorunların çözümü için en önemli mesafe kat edilmiş olacak. Geleceğin sevgi odaklı, halkçı ve hümanist kentler dönemini başlatacağız. Cumhuriyetkent, Umudun Projesi. Bilime, doğaya, kültüre, sanata, spora ve yaşamın her alanına dair insana dokunan hizmetler üreteceğiz. Üretim odaklı bir yerel yönetim anlayışı ile hareket edip Köykent projemizi hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç