Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DUALAR RAHMETLİ CEMAL YALÇINKAYA RUHLARI İÇİN..

Çekmeköy’ün önde gelen tanınmış

Çekmeköy’ün önde gelen tanınmış ailelerinden Yalçınkaya Ailesi, dostları ve sevenlerini iftar sofrasında buluşturdu. Geçtiğimiz günlerde ebediyete uğurladığımız aile büyüğü rahmetli Cemal Yalçınkaya ruhuna verilen iftar yemeğinde Kuran-ı Kerim okutuldu, dualar edildi.

Anadolu Sanayici ve Birleştirici İşadamları Derneği Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya’nın kardeşleri Yüksel, Mehmet ve Ali Osman Yalçınkaya ile birlikte rahmetli babaları Cemal Yalçınkaya ruhuna verdikleri iftar daveti aile dostları ve sevenlerinin katılımı ile doldu taştı.

Kaymakam Resul Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Akın İlhan, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Sırmacı ve Ahmet Epli, İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç ve İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, Ak Parti Meclis Üyeleri Hamza Çoban ve Seyithan Turan, CHP Meclis Üyesi Şükrü Bakar, DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş, muhtarlar, işadamları ve çok sayıda davetlinin katıldığı iftar programında Rahmetli Cemal Yalçınkaya ruhuna Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Hep birlikte oruçlar açıldıktan sonra konuklarına teşekkür eden Yücel Yalçınkaya, “Bizleri yalnız bırakmadığınız ve her zaman yanımızda olduğunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Allah hepinizden razı olsun” dedi. Kaymakam Resul Çelik de bir selamla konuşması yaparak rahmetli Yücel Yalçınkaya ruhu için herkesten dua etmelerini istedi.

Reklamı Geç