Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DUDULLU ESNAF KOOPERATİFİ GEÇMİŞLERİMİZİ ANDI..

Mübarek Ramazan ayı ve

Mübarek Ramazan ayı ve bayramının ardından başlayan mesai haftasının son Cuma’sında anlamlı bir organizasyon gerçekleştiren Dudullu Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi, esnaf hayrına lokma ikramında bulundu.

Ümraniye’deki kooperatif binası önünde Hayır Lokması ikramında bulunan Dudullu Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi, gelmiş, geçmiş esnaf ve kurum yöneticilerini andı. Mübarek Ramazan ayı ve bayramının ardından başlayan mesai haftasının son Cuma’sında bölge halkına lokma dağıtımı yapan kooperatif yöneticileri anlamlı bir organizasyon gerçekleştirdi. Bütün gün caddeden geçen herkese lokma ikramı yapılan program kapsamında dualar, esnaf için yapıldı.

Bölge esnafı ile vatandaşların yoğun ilgi ve katılım gösterdiği programda gazetemize kısa bir açıklamada bulunan Kooperatif Başkanı Nilgün Kaplan; “Bugünkü hayır lokmasını, ebediyete intikal eden kurum yöneticilerimiz, ortaklarımız, annelerimiz, babalarımız, yakınlarımız ve tüm esnafımız için ikram etmeyi düşündük. Rabbim tüm gelmiş, geçmişlerimize rahmet eylesin. Esnafımız için ülkemiz için ve de milletimiz için hayrı geçen herkesten Allah razı olsun. Dualarımız ülkemiz ve milletimizin daha güzel yarınları, mutlu ve huzurlu geleceği için” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç