Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DUDULLU ESNAF KOOPERATİFİ’NDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET..

Geçtiğimiz aylarda genel kurulunu

Geçtiğimiz aylarda genel kurulunu yaparak Başkan Nilgün Kaplan ve yönetimiyle yola devam eden S.S. Dudullu Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, gerçekleştirdiği saha programları kapsamında Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

S.S. Dudullu Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nilgün Kaplan, yöneticileriyle birlikte Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulunarak çeşitli konulara ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Son derece sıcak ve samimi sohbet havasında geçen ziyarette; kooperatif olarak bölgede yaklaşık 1.500 ortağa sahip olduklarını ifade eden Başkan Kaplan, özellikle pandemi döneminde esnafa yönelik kredi başta olmak üzere verdikleri hizmetleri anlattı. Kendisinin de uzun yıllar kooperatifte görev yapan birisi olması hasebiyle bölge esnafını ve esnafın durumunu çok iyi bildiğini kaydeden Kaplan, “Yıllardır bölgede yaşayan ve sektörün içinden biri olarak esnafımızın her türlü talep ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. Dolayısı ile mevcut imkanlar ve şartlar dahilinde esnafımıza yardımcı olma konularında fazla zorluk çekmiyoruz. Devletimizin sunmuş olduğu tüm kaynakların en verimli şekilde esnafımıza ulaşması için ekibimle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Bölge esnafına başta kredi olmak üzere vermiş oldukları hizmetlerden dolayı Başkan Nilgün Kaplan ve ekibine teşekkür ederek kolaylıklar dileyen Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da Ümraniye’de yaptıkları bazı hizmet ve yatırımları özetledi. Ümraniye’nin değerine değer katan prestij projeler hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Yıldırım, Ümraniye Millet Bahçesi’nden yeni otoparklara, kapalı olimpik yüzme havuzlarından yeni spor salonlarına kadar bir çok hizmet ve yatırımı bir bir hayata geçirmeye devam ettiklerini ifade etti.

Reklamı Geç