Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DUDULLU KOOPERATİFİ MEHMET YİRMİBEŞ VE EKİBİNİN SOFRASINDA BULUŞTU..

Dudullu, Üsküdar, Çakmak Sanayi

Dudullu, Üsküdar, Çakmak Sanayi Sitesi Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin önümüzdeki hafta sonu yapılacak genel kurulu öncesi çalışmalarını en üst seviyeye çıkaran Başkan Adayı Mehmet Sami Yirmibeş ve ekip arkadaşları, yüzlerce üyeyle esnaf sofrasında sabah kahvaltısında buluştu. Yoğun katılımlı programda kooperatif üyelerine seslenen Yirmibeş, “İşin ehli, tecrübeli arkadaşlarımla birlikte bu sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğimizden zerre şüpheniz olmasın” dedi.

Dudullu, Üsküdar, Çakmak Sanayi Sitesi Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi, 8 Nisan Pazar günü kongreye gidiyor. Ümraniye Salon Vals’ta yapılacak genel kurul öncesi adaylar çalışmalarını hızlandırdı. Kooperatifin kurucularından deneyimli ve tecrübeli isim Mehmet Sami Yirmibeş öncülüğünde birleşen, yine kooperatifte yıllarca görev yapmış olan Nilgün Kaplan ve Mehmet Yücel ile Ali Okuş ve Habip Bice gibi isimlerden oluşan ekip, iddialı çalışmalar yapıyor.

Ümraniye Marangozlar Odası Başkanı Suat Yazıcı’nın da tam destekle aralarında olduğu ekibe Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşcı ve diğer bir çok STK ile esnaf ve işadamları da destek veriyor. Kooperatif Başkan Adayı Mehmet Sami Yirmibeş ve ekibinin son haftaya girilirken İMES Nevazen Sofrası’nda düzenlediği kahvaltı buluşmasında salon yüzlerce esnafla adeta doldu taştı.

Programda esnafı selamlayan Mehmet Sami Yirmibeş, “İşinin ehli tecrübeli ekip arkadaşlarımla birlikte bu göreve talibiz. Güven ve desteğinizi boşa çıkarmayacağımızdan emin olmanızı istiyorum. Kooperatifimiz bu ekiple çok daha güzel bir geleceğe sağlam ve emin ellerde taşınacaktır” dedi. Kongre yaklaştıkça kooperatif üyelerini etkilemeye yönelik kirli propaganda yapılmaya çalışıldığını söyleyen Yirmibeş; “Şahsımı ve ekibimi karalamaya çalışanların ayak oyunlarına inanmayın” çağrısında bulundu.

Kooperatifte yıllarca görev yapan Nilgün Kaplan da yaptığı konuşmada; “Bu kooperatif benim adeta ikinci bir çocuğum ve siz değerli üyelerimize daha güzel hizmet verebilsin diye yıllarca emek verdiğim bir kurum. Gelinen süreçte işimden çıkartıldım ve şimdi ekip arkadaşlarımla birlikte sizlerin karşısında bu kurumu yönetmeye talibim. Her şeyden önce şunu açık ve net şekilde söylemek isterim ki; şahsım ve ekip arkadaşlarım bu işin ehli ve en tecrübeli isimleriyiz. Çünkü yıllarca bu kurumda görev yaptık.

Sizlerle her zaman yakın diyalog içerisinde olduk ve kredi talepleriniz başta olmak üzere tüm işlemlerinizin çözümü için çalıştık. Bize güvenmenizi istiyorum. Gelin kooperatifimizi işten anlamayan ve ne yapacağı belli olmayan ellere teslim etmeyelim. Ekip arkadaşlarım adına size söz veriyorum; kooperatifimizi el birliği ile çok daha güzel noktalara taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Ekibin bir başka esnaf temsilcisi Ali Okuş da konuşmasında, 8 Nisan kongresinin önemine değindi. “Bugün şu salonda oluşturduğumuz birlik ve beraberlik tablosunun gelecek haftaki genel kurulda da ekibimiz için harekete geçip kooperatifimizin geleceği adına hayırlı bir karara imza atmasını diliyorum” diyen Ali Okuş; “Sizleri kandırmaya yönelik kirli emellere kulak asmayın ve birilerinin bu kooperatifi ele geçirme oyunlarına gelmeyin. Bu kurum hepimizin ortak malı ve iş bilmeyen kişilerin eline teslim etmeyelim” dedi.

Ekibin üyesi ve destekçisi Ümraniye Marangozlar Odası Başkanı Suat Yazıcı da etkili bir konuşma yaparak, “Bu esnaf soframızı paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim. Gelecek haftaki genel kurulda da kendi öz sermayeniz olan kooperatifinizin geleceği adına salona gelin ve hiç kimsenin tesiri altında kalmadan özgür iradenizle deneyim ve tecrübeden yana tercihinizi yapın.

Dışardan gelip kooperatifinizin kaynaklarını kendi şahsi düşünceleri uğruna kullanmak isteyenlere geçit vermeyiniz. Şahsım, birilerinin gelip siz Dudullu esnafına efendilik yapmasına gönlü razı gelmediği için bugün bu birlikteliğin yanında olmuştur. Bulduğu her koltuğa talip olan bu kişi, zamanında kefil vermeden kredi kullanmak istediği kooperatifte amacına ulaşamadığı için gelip kurumumuza yapışmış ve o gün bugün kooperatifimizi karıştırarak bugün bu noktaya işi vardırmıştır. Bakın burada yıllarca bu kurumda görev yapmış, sizlerin her türlü derdi ve sorununu bilen deneyimli ve tecrübeli bir ekip var. Suat Yazıcı olarak bu ekibin içerisinde yer almaktan ve destek olup sizlerle bir araya gelmekten büyük onur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Ekibin bir başka ismi Mehmet Yücel de yaptığı konuşmada, kooperatifin deneyimli ve tecrübeli isimlerle çok daha güzel bir geleceğe yürüyeceğini ifade etti. Yücel, “Yıllarca hep birlikte çalıştık, çabaladık tüm gayretimiz sizin taleplerinizin çözümü için oldu. Şimdi yine sizlerle birlikte kooperatifimizi yönetmek için göreve talip olduk ve desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Reklamı Geç