Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DÜNYAYI DEĞİŞTİRECEK 15 TÜRK…

Dünyada ilk kez Türkiye’de

Dünyada ilk kez Türkiye’de başlatılan Değişim Uzmanlığı eğitim programı 4. mezunlarını verdi. Tüm dünya insanlarının sevgi, barış, kardeşlik bilinciyle değişmesini;  insanlığın farkındalığının yükselmesini; savaşların durdurulmasını; ekolojik dengelerin korunmasını amaçlayan programın mimarı Dünya Değişim Akademisi, önce bireye odaklanıyor.

Hedef bireyin tümüyle değişmesi, sağlıklı olması, pozitifleşmesi ve tüm dünyayı etkilemesi. ilk olarak 2018’de başlatılan program İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi ve Dünya Değişim Akademisi tarafından  ortaklaşa yürütülüyor. Bu kapsamda 15 yeni Değişim Uzmanı daha sertifikalarını  aldı! İstanbul’daki programa özellikle Ege bölgesinden katılımcı ve talepler  olması dikkat çekti. Önümüzdeki dönemde İzmir’de Değişim Uzmanlığı programı açılacağı  da belirtildi. 

Dünya Değişim Akademisi kurucuları şu açıklamaları yaptı: “Bireyin fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimi üzerine 55 yıllık bilgi ve deneyim birikiminin sonucunda 60’ın üzerinde değişim programı oluşturuldu. Bunlar bireyi çok yönlü yapılandıran, özel etkili pratik ve teorik çalışmalardır. Yeni programlar da hazırlanacak. İnsanın ve toplumun olumlu bir şekilde gelişmesini ve ilerlemesini hedeflediğimiz ve adına Değişim Sanatı dediğimiz bu programları ilk olarak Türkiye’de yetiştirdiğimiz Değişim Uzmanları uygulamaya başladı. Türk Değişim Uzmanları yurt dışına açılacak, dünyayı değiştirecek olan insanlar Türkiye’den çıkacak.  

Değişim Sanatı programları hem kişiler hem aileler hem şirketler için. Örnek verirsek, Affetme, Ebeveyn Olma, Aşk, Sağlıklı Cinsellik, Korkuları Aşma, Kıskançlıktan, Öfkeden, Nefretten Özgürleşme, Sezgili Olma, Tekamül, Anda Kalma, Farkındalık, Kendini Bilme, Liderlik, Motivasyon, Zaman Yönetimi, Başarı, Özgüven, Cesaret, Güç, Sorumluluk, Özgürlük… bunlardan birkaçı. Türk Değişim Uzmanları önderliğinde bu programları tüm dünyada uygulamaya başlıyoruz. Yabancı uzmanlar da yetiştirmeye başladık. Değişim akımı Türkiye’den başlayarak tüm dünyaya yayılacak,” dendi.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YENİSEM)’den yapılan açıklama ise  Dünya Değişim Akademisi ile ortaklaşa yürütülen Değişim Uzmanlığı programının önümüzdeki dönemde de başarıyla devam edeceği  belirtildi

Reklamı Geç