Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EFTEKİN: “BANA BAŞARI İLE GELİN GERİSİNE KARIŞMAYIN”

Sosyal çalışmalarıyla adından sıkça

Sosyal çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Vanlı İşadamı Cahit Eftekin, kahvaltıda biraraya geldiği üniversite gençliğine; “Biz her zaman veren el olmuşuzdur. Bana başarıyla gelin gerisine karışmayın” dedi.

cahiteftgenc1Eğitimsever Vanlı İşadamı, Afra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Eftekin’in sosyal faaliyetleri durmak bilmiyor. Aynı zamanda Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi de olan Eftekin, geçtiğimiz günlerde Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik Meclisi Üyeleri ile Ataşehir’de düzenlediği kahvaltı davetinde biraraya geldi. Gençlere, “Eğitim şart” mesajı veren Eftekin, başarılı olanlara ise destek sözü verdi.

cahiteftgenc6Cahit Eftekin’in üniversite öğrencileriyle buluşmasına; Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Ulaştırma Bakanlığı Müşaviri Cemalettin Şevli, Sanatçılar Aydın Aydın ve Gani Rüzgar Şavata ve Van Dernekler Federasyonu Başkanı Fevzi Donat gibi pek çok isim katılımı ile destek verdi. Aynı zamanda Cahit Eftekin’in hemşerisi de olan BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç’un sunumu ile gerçekleşen etkinlikte Gençlik Meclisi Komisyonu Mustafa Yiğit, katkılarından dolayı Eftekin’e bir tablo hediye etti. İşadamı Cahit Eftekin de Kaymakam Kansız’a bir şükran plaketi sundu.

cahiteftgenc5Ak Parti ilçe yöneticilerinin de katıldığı kahvaltıda gençlere hitap eden İşadamı Eftekin, kendisinin her zaman alan el değil veren el olduğunu ifade etti. Başarılı gençlerin destekçisi olmaya devam edeceğini vurgulayan Eftekin, “Rahmetli Sakıp Sabancı nasıl ki çalışın, çalışın çalışın diyorduysa ben de eğitim, eğitim, eğitim diyorum. Bana başarı ile gelin gerisine karışmayın” şeklinde konuştu. Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Cahit Eftekin’in anne ve babası ile ailesi de destek amacıyla gençlerin arasındaydılar. Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız da bir selamlama konuşması yaparak Eftekin’in gençliğe ve eğitime vermiş olduğu bu tür sosyal çalışmalarından dolayı bir kutladığını söyledi.

cahiteftgenc4Sanatçı Aydın Aydın da yaptığı neşeli konuşması ve seslendirdiği sosyal içerikli türkülerle etkinliğe renk kattı. Yönetmen Gani Rüzgar Şavata da birlik ve beraberlik mesajları içeren anlamlı bir konuşma yaparak Cahit Eftekin gibi isimlere ülkemizin her zaman ihtiyacı olduğunu ifade etti.. Konukların üniversiteli gençlerle toplu fotoğraf çekimi ile sona eren etkinlik son derece verimle geçti.

cahiteftgenc3

cahiteftgenc2

cahiteftgenc7Cahit

Reklamı Geç