Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EĞİTİM ÜCRETİ ÜZERİNDEN % 50 EĞİTİM BURSU FIRSATI..

Türkiye’nin dört bir yanında

Türkiye’nin dört bir yanında yaygın şubeleriyle özel eğitim sektörünün köklü kurumlarından Bil Koleji’nin yeni açılan Çekmeköy kampüsü ile Müteahhitler ve İşadamları Derneği arasında büyük avantajlar sağlayan önemli bir işbirliğine varıldı. Dernek üyelerine özel, eğitim ücreti üzerinden % 50 eğitim bursu fırsatı sağlayan anlaşma, Bil Koleji Ataşehir ve Çekmeköy Kurucusu Bekir Keskin ile ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen tarafından imzalandı.

Bölgenin önde gelen kurum ve kuruluşları ile yaptığı anlaşmalarla üyelerine cazip imkanlar sunan Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ile Türkiye’nin dört bir yanında yaygın şubeleriyle özel eğitim sektörünün köklü kurumlarından Bil Koleji’nin yeni açılan Çekmeköy Kampüsü arasında sevindiren bir anlaşmaya imza atıldı. ÇEKMÜDER üyelerine özel, eğitim ücreti üzerinden % 50 eğitim bursu fırsatı sağlayan anlaşmanın imzalarını Dernek Başkanı Yücel Evsen ve Bil Koleji Ataşehir ile Çekmeköy Kampüsü Kurucu Bekir Keskin birlikte attı.

ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen’in yanı sıra Dernek Genel Sekreteri Menduf Sağdıç ve Mustafa Apay’ın katıldığı protokol imza törenine Bil Koleji Kampüs Müdürü Tülay Tükelman da eşlik etti. Son derece samimi bir havada yapılan imza programında değerlendirmelerde bulunan Bil Koleji Ataşehir ve Çekmeköy Kurucusu Bekir Keskin, Bil Koleji’nin kurumsal manada eğitime adanmış 25 yıl sloganıyla sektördeki emin ve kararlı adımlarla yükselişini sürdürdüğünü kaydetti. Çekmeköy Taşdelen Kampüsü’nün yaygın şubeleşme ağının yeni bir adımı olduğunu ifade eden Keskin, “Bölgemizde Ataşehir’den sonra Çekmeköy’de de özel eğitim sektöründe hep birlikte güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği hakkında genel bilgiler veren Dernek Başkanı Yücel Evsen de yaptığı değerlendirmede, ÇEKMÜDER’in saygın üye yapısı ve etkin çalışmaları ile bölgenin önde gelen STK’ları arasında olduğunu söyledi. ÇEKMÜDER’in iş dünyasının ortak paydada buluştuğu nezih bir çatı olduğunu kaydeden Evsen, “Bölgemizin önde gelen, sektöründe öncü kurum ve kuruluşları ile yapmış olduğumuz bu tür anlaşmalarla üyelerimize kolaylıklar sağlıyoruz. Bu noktada bölgemizde yeni kampüsü açılan Bil Koleji ile de işbirliği içinde olmak ÇEKMÜDER ailesini sevindirmiştir” dedi.

Reklamı Geç