Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İMAMOĞLU, KADIKÖY’DE CHP VE İYİ PARTİ BULUŞMASINDA..

CHP ve İYİ Parti

CHP ve İYİ Parti İl Başkanlıklarının Kadıköy’de ortaklaşa düzenlediği programda partililerle buluşan İstanbul Büyükşehir Adayı Ekrem İmamoğlu; “Biz İstanbul ittifakına talibiz. Sadece iki siyasi partinin değil, herkesin oyunu istiyoruz” dedi.

Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Adayı Ekrem İmamoğlu, CHP ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Kadıköy’de düzenlenen toplantıya katıldı. Kadıköy Evlendirme Dairesi´ndeki toplantıya CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu, CHP ve İYİ Parti´nin il yönetimleri ile ilçe başkanları ile çok sayıda isim katıldı. Toplantıda konuşan İmamoğlu, “Her iki partinin ittifakı elbette önemli. İstanbul ittifakının oyuna talibiz. Siyasi ayrım yapmaksızın, tüm siyasi partilere oy veren insanların da bize oy verebileceğini, vermeleri gerektiğini anlatabiliyor olmamız lazım” dedi.

İmamoğlu şöyle devam etti: “Türkiye’de bazı kavramlar  son zamanlarda değişse de bizim tevazu ile insanlara yaklaşacağımızı ama en üst irade ile bu kenti yöneteceğimizin altını çizebileceğimiz münasebet ortamı yaratmalıyız. Bu manada da seçmenle konuşurken seçmeni suçlayıcı bir dil kullanmadan, onlara nutuk atmadan onları dinlemeyi, anlamayı ve onlarla süreci paylaşma metodunu geliştirmemiz lazım. Türkiye’nin şu anda en büyük düşmanı dediğim partizanlık duygusundan uzak bir süreç yönetmeliyiz. Her iki partinin parti mensuplarısınız. Bugün partizanlıktan öte hizmeti İstanbul’un ihtiyaçlarını, beklentilerini anlatmak durumundayız. Partililiğini en iyi ispat etmenin yolu partizanlık yapmamaktır. ”

Seçimi kazanacaklarını belirten İmamoğlu; “Süreç zor bir süreç. Çok adil bir ortam yok. Hak ve hukuk çok fazla irdelenmiyor. Vatandaşımız şikayetçi. İstanbul’da herkesle konuşuyoruz. Herkes mutsuz. Neredeyse yüzde 60 insan bu kenti terk etmek istiyor. Bu kadim ve güzel kentin tadına varamıyor. Dolayısıyla biz bu sefer başaracağız. Çünkü değişim zamanının geldiğini görüyoruz. Buna hep birlikte inanmalıyız. Hep birlikte sonsuz derecede başaracağımıza inanmalıyız” diye konuştu.

Reklamı Geç