Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EN KATILIMCI HUZUR TOPLANTISI BEYKOZ’DA YAPILDI..

Aşayiş uygulamaları, emniyet hizmetleriyle

Aşayiş uygulamaları, emniyet hizmetleriyle ilgili önerilerin, isteklerin ele alındığı ve suçların öncesinde önlenmesini amaçlayan 2016 Yılı Huzur Toplantısı, Kavacık Limak Hotel’de gerçekleştirildi.

beykoz huzur top 1Beykoz Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve ilçede gerçekleştirilen bir yıllık çalışmaların paylaşıldığı toplantıda, 15 Temmuz darbe girişimi, trafik hizmetleri ve toplumun kanayan yarası olan madde bağımlılığı konuları görüşüldü. Toplantıya, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Kaşıtoğlu, Salim Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Sururi Saydam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay’ın yanı sıra Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, okul müdürleri, , sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş adamları olmak üzere toplumun farklı kesimlerinden temsilciler katıldı.

beykoz huzur top 3Kaymakam Katırcı: “Huzurlu Bir İlçede Yaşıyoruz”

Kaymakam Ahmet Katırcı yaptığı konuşmada, Beykozluların duyarlılığı ve emniyetimizin yaptığı çalışmaların neticesinde, en büyük sorunlardan biri olan bağımlılık ve hırsızlıkla mücadelede suçlarda azalma olduğunu, bu nedenle huzurlu bir ilçede yaşadıklarını belirtti. 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde ise Beykozluların duyarlı olması ve emniyetimizin sergilediği çabaları sayesinde, Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale ruhuyla darbenin önlendiğini hatırlattı.

beykoz huzur top 4Başkan Çelikbilek: “Gayemiz Vatandaşa En İyi Hizmeti Sunabilmek”

Beykozluların huzuru ve mutluluğu için Emniyet Müdürlüğü’yle işbirliği içinde çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “15 Temmuz’da milletimizin huzurunu bozmaya çalışanlara karşı halkımızın gösterdiği şecaat, gayret ve kahramanlığını ne kadar anlatsak azdır. Ülkemiz çeşitli ihtilaller yaşadı, en güçlü ve uzun sürede hazırlanan 15 Temmuz gecesi darbe girişimi idi. Emniyetimiz ve vatandaşlarımızın gayretiyle darbeciler temizlendi. Şehitlerimizin mekânı cennet olsun, ailelerine baş sağlığı diliyorum. Emniyetimizin üstün gayretiyle suç oranları azaldı. Vatandaşlarımızın huzuru ve ilçede asayişin sağlanması için Belediye olarak her türlü katkıyı sağlıyoruz. Tüm gayemiz vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek onların gönüllerini kazanabilmektir. Her zaman halkımızın emrinde olacağız. Onların refahı bizim için her şeyden önce geliyor.” şeklinde konuştu.

beykoz huzur top 2Sururi Saydam: “Toplumsal Katılım Suçlarla Mücadelemizi Daha Etkin Yapacak”

Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Sururi Saydam, emniyet personelinin gücünü Beykoz Halkı’ndan aldığını belirterek: “Halkla ilişkileri güçlendirmek, suçlarla mücadelede ortak tavır almak için birarada bulunuyoruz ve bunların ciddi manada faydasını görüyoruz. Amacımız, vatandaşın sorunlarını birebir kendinden dinleyip bu sorunlara çözüm üretebilmektir. Bu toplumsal katılım ve destek sayesinde ilçemizde huzur ve güvenlik tesis edilmektedir. 15 Temmuz gecesinde ülkemizi yok etmek isteyen vatan hainlerinin ülkeyi bölme planlarını önleyen, meydanları dolduran ve ölümü göze alan aziz şehitlerimiz kalplerimizdeki mümtaz yerlerini korumaktadırlar. Gazilere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, gazilere acil şifalar diliyorum. Gelişen teknoloji ve bilimsel metodlarla insan haklarını koruyarak 24 saat Beykoz halkına hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Belediyemize de bizlere verdiği destek için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Narkotik Şube Polis Memuru Özgür Zabar ise madde bağımlılığı ve mücadelesiyle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgileri içeren bir sunum gerçekleştirdi. Toplantı katılımcıların sorularını iletmesi ve cevaplandırılmasıyla son buldu.

Reklamı Geç