Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ENGELLERİ AŞIP, KUPALARINI ALDILAR..

Ne bir engel, ne

Ne bir engel, ne bir bahane; başarı, işini iyi yapanlarındır. Tıpkı Ataşehirli kızlarımız gibi. Çünkü Ataşehirli işitme engelli kızlar Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı yakaladılar. Muğla’da düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’na Genç Kızlar Kategorisi’nde katılan Ataşehir Yeditepe Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencileri, kazandıkları kupaları ile Ataşehir’e döndü.

atasehir engelli kupa 3Şampiyonaya 28 kişilik ekiple, basketbol, atletizm ve masa tenisi dallarında katılan Yeditepe Özel Eğitim Meslek Lisesi Ataşehir’i başarıyla temsil etti. 26 Mart Pazar günü sona eren turnuvalar sonrası Ataşehir’e geri dönün başarılı kızlar, kupaları ile birlikte Ataşehir Belediyesi’ni ziyaret ettiler. Kupa sahibi kızlardan 12. sınıf öğrencisi Miray Tufançlı, 11. sınıf öğrencisi Meryem Zor ve 9. sınıf öğrencisi Ayşe Santor basketbol dalında, 10. sınıf öğrencisi Melisa Biter, okul müdürü ve öğretmenleriyle birlikte Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan ve İlhami Yılmaz’ın misafiri oldular.

atasehir engelli kupa 1Engelli gençlere sporun her alanında fırsat yaratılması gerektiğini belirten Sadık Kayhan ve gençlerin her alanda en iyi şekilde eğitilmesi ve desteklenmesi gerektiğini vurgulayan İlhami Yılmaz, dört öğrenciyi tebrik ettiler. Hayatta karşılaştıkları zorluklarla birlikte şampiyonadaki maçlarını da yenen kızlar, kupalarını her kaldırdıklarında yüzleri bir kez daha güldü. Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonada futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve atletizm branşlarında müsabakalar düzenlendi. Engelliler Şampiyonasına atletizmde 215, futbolda 144, basketbolda 96, voleybolda 120, masa tenisinde 52 olmak üzere 58 takımdan 627 sporcu katıldı.

atasehir engelli kupa 4

atasehir engelli kupa 1

Reklamı Geç